Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povecace oni nama i na 100 POSTO
-Povećana naplata prihoda, i to bez 200 miliona od kladionica. Baš ovdje ima prostora za povećanje javnih prihoda i samnjivanje javnih rashoda ( službeni BMWi i Merdže na kredit MMFa !) . Ovo drugo se doduše sasvim utišalo , al ne znači da onaj ko šuti ne muti !
Samo naprijed... RS na aparatima
U BiH se narod dijeli na uhljebljene i neuhljebljene.. Kakvi srbi, hrvati i bošnjaci.. Postoje samo oni koji žive od državne sise i oni koji rade (crnče) u privatluku i pune tu istu državnu sisu..
Koga li ce zelenariti za 10 ili 15 godina heheh..!!
Zasto onda ne isplacuju penzije mater im je..m kazu jutros u banci nece prije 16.a fol obecali da ce biti najkasnije do 10.Fadile mrtvu ti mater je..m!!
sto ce ti penzija ,imaš internet kompijuteri i seres po klixu...
opa, bice za hobotnica, skampa, skupih vina... ups... ramazan je, fadili i bakiri ne piju za ramazan. dobro onda bice para za skupih, fensi, grupnih iftara po sarajevu, na racun naroda, naravno
Za ovo drugi kod Bakir ima savjetnik za iftare. A on mora nečim zaraditi astronomski visoku platu. Vrijeme da se pokaže !! I da BIH ne škrtari na bogougodnim stvarima !!!
Da nije mita i korupcije nebi nam trebao MMF.Prostora ima toliko da nismo ni svjesni,valjda se lakse zaduzivati i prositi nego temeljito uraditi stvari u svojoj kuci.
Samo da se ne skriva 80% prometa, bili bi ko Hrvatska u najmanju ruku...
@korisnik12 Skroz si upravu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidis da moze kad se hoce, jos da bude zesce i postenije.