Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fisklaizacija- to ko da je neka nauka, a fiskus je samo naziv drazave kao uzima privatne poslove, a ljudi misle da to znaci oporezivanje, isto je i sa porezom an dodatnu vrijenost, koji je samo porez na promet, sve je nepravilo, ali kako je njima drago reci: fiskalizacija- stoka prljava neokupana, zaboravili su rekci da su \"defiskazilizirali\" 700 miliona maraka od \"fiskalnih duznika\" ili\"obezenika fisklanih\"- s v i n j e
Hvala ti državo što mi stavljaš dodatne namete, usložnjavaš proces rada, vezuješ mi ruke... Stvarno odvratno !
Je... državu u kojoj je ovo top vijest! Fiskalizacija je uništila ono malo privrede Federacije BiH, a totalno devastirala sitne poduzetnike, mala i srednja poduzeća. \"Fiskalizacija bi trebala smanjiti sivu ekonomiju, povećati javne prihode te povećati broj PDV obveznika. \" Fiskalizacija je povećala crnu ekonomiju jer su poduzetnici iz legale prešli u ilegalu, zatim smanjila javne prihode jer se smanjio broj poduzeća i samim tim smanjila broj PDV obveznika.
Sve dok fiskalne kase kostaju preko 500KM, nikad se fiskalizovat necu! Federacijo, nabijem te na tuki!