Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi da buden negativan al jel ovo 300m snimate 369puta iz isto toliko uglova? Pa ovo je sve ravno ko tepsija
Dok je hdz u 32 godine izgradio brze ceste u Hercegovine, sda marva je ustupke Hdz trazila u pogledu ličnog i stranačkog bogaćenja. Pogledaj Tz- Sa. Sda je grobar drustva.
Vidi Tesnjaka sto su zastavu zaboli. Svaka cast.
Ko je STRPLJIV TRI DESTLJEČA, čekanje mu ništa NE ZNAČI !!!
pa autopit cijeli je trebalo pocet na sjeveru tamo su nam najveci izvoznici ali Sarajevo iznad svega a mi ostali smo nebitni ili ko sto bi Sarajlije rekle seljaci, doslje i ostali pogrdni nazivi
Ovaj autoput se gradi 30 godina... gradit ce se jos 30
... ako neko ne pokrade pare ili obustavi radove ...
Razocaran sam. Vec nekoliko sati u medijima nema hvalospjeva o zamjeni 1KM tramvajske pruge najvecem i najzahtjevnijem projektu u svijetu koji realizuje nabolja vlada u svjetskoj istoriji . 1KM zamjene sina za 5 godina aBd nevjerovatan uspjeh.
Misliš 1km-kilometar, ili 1KM-KonvertibilnaMarka?? KM je oznaka za valutu. Oznaka km je kilometar ili 1000m.
30 godina nas bijednici mrcvare i trose nas novac na auta i stanove i ko zna sta sve ne, a vecina nas opet glasa za njih jer su dobili mrvice ili jos gore jer ne vide ono sto je ocigledno, a to je da nas pljackaju i peru novac bez pardona. Pa kako ste tako glupi svi vi na sve tri strane?
madi je beton piketina, a iz nekog razloga bingo je ne nudi vec gura ovako
A sta je sa obecanjem sadasnjeg direktora da ce svi tenderi do Doboja biti dodjeljeni do kraja prosle godine??? Zvanicno nijedan nije dodijeljen a vec je sredina februara. I sta je sa tenderom na jugu za onaj tunel i autocestu koja ne vodi nigdje??? Samo lazu.
Za pisljivih 8,5 km treba 24 mjeseci? Tim tempom ni do 2087 necete zavrsiti autoput VC...
SDA privreda plata 600 KM.
Svi nesto cekaju godinama, ali evo junacki Tesanj ce to i da doceka. Bravo Fadile Novalicu.
Šemsudin paša moj, kakav Fadil!
Jad i bijeda od drzave…. Mjesto da se raspise CIJELI KORIDOR, gradite po 8km cijele 4 godine??? 😂😂😂😂😂😂 Jadoviiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosao u petak, kao da se radi preko studentskog servisa, slabo je ovo! Cemo ovi natpisi, cemu clanci? Gradi se po ravnom, samo navlace pijesak!
Dok je hdz u 32 godine izgradio brze ceste u Hercegovine, sda marva je ustupke Hdz trazila u pogledu ličnog i stranačkog bogaćenja. Pogledaj Tz- Sa. Sda je grobar drustva.