Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, kupujmo domaće, ali neka se ti koji proizvode domaće potrude da proizvod bude kvalitetan, a ne da kupujemo smeće radi sevapa.
Ja vec mjesec dana perem sudje samo vodom jer necu da kupim nista drugo osim dite a ona jos nije dosla u moj bingo pa kako to krv mu ??????????????
A sve smartphonei od 500-milju ...
Pa ovi iz Tuzle su legende, života mi...
Dita, Klas, Sarajevska pivara su dokaz da se sve moze i kad su mnogi mislili da je gotovo. Ove firme su opet na nogama. Svaka cast
Ne znam koliko je dobro kada vas ovoliko podržavaju,pogotovu sarajlije.Poznato je da mi baš i ne volimo tuđe uspjehe.Čuvajte se lažne ljubavi.
Odbij.
Trebaju još poraditi na kvalitetu proizvoda, ja sam podržao ovu kampanju tako što sam kupio određene Ditine proizvode i nisam zadovoljan njihovim kvalitetom. Ovaj mjesec su imali sigurno solidnu prodaju, trebaju sačekati da vide da li će i narednih 2-3 mjeseca biti potražnje za robom. Ako ne naprave dobru procjenu i dođe do zaduženja firme napravit će još gori problem za firmu i radnike.
Drustvo sa manjkom patriotizma, porusenih morala, bez ideja, predrasuda, vjere u boga.
na ovaj način jačajmo i ostale firme
AAAA VIDI MI RODJAKA NA 3. SLICI ZLATAN DURAKOVIC :D
Jedno pitanje, zašto "teta violeta" a evo sad vidim i "3de" deterdženti imaju oblik ženskog tijela? Jel to kao da asocira na "busty" domaćice ili ima neki malo normalniji razlog?
ambalaža deterdženta*
http://www.violeta.com/static/style/proizvodi/product/54c8cd20350d8_teta_violeta_deterdzent_apple.jpg Da neko ne pomisli da sam ja perverznjak neki (možda i jesam malkice) na ovoj slici možete vidjet da je na ambalaži čak nacrtana i odjeća.
SRETAN ROĐENDAN DITA! SVE NAJBOLJE TI ŽELIM!
Ljudi ne zavaravjate se.. ovo jeste pokusaj ali samo pokusaj... pa sinoc vam covjek kaze: 27 miliona duga!!! ko ce to dati, treba one lopove ganajti koji su ovo napravili jer radili su za Saponija Osijek i to svi znaju.. ovo nece jos dugo trajati, da hoce bogdom ali ovo nije nikad nigdje uspjelo pa nece ni ovdje.. volio bih da grijesim, ali evo da su meni duzni ja bih jednom kao halalio i produzio ali ako za pola godine mi ne vrate moje apre sta onda.. ja da gledam da oni sebi plate dijele a ja kao da cekam 5 ili 7 hiljada maraka.. dajte malo spsutite lopticu i pocnite razmisljati malo kapitalisticki a ne vrelom glavom..
u konzumu nema ditinih proizvoda
Selfi sa Blicom i Papom u 3DE