Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah, eto, neće je upropastiti europske globalističke sile i KINA, Indija, Rusija i Amerika, upropastit ćemo je mi sa dvije termoelektrane i tri fabrike.
STOP GRADNJI TERMOELEKTRANA 🤚
Ako ti je zdravlje milo i ako se misliš u kakvoj ce klimi stariti tvoje dijete,dat ces svoj toprinos.Zar vec niste svjesni koliko smo duboko zaglibili?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Još jedan članak koji ubrzano priprema teren za "klima lockdown", jer plandemija je bila prva stavka agende, svojevrsni trening i analiza poslušnosti mase širom svijeta, a sada lideri EU i SAD žele što prije sprovesti slijedeći čin dok se mase ne avizaju.
Globalističke sluge tj plačenici (kroz razna udruženja i organizacije) žele u svakoj državi ubijediti građane kako im je sve užasno i kako su im za život pod hitno potrebne klimatske mjere. Lani besmislene brnjice, ove godine zavrtanje struje, a masa cucla li cucla, jer je masa površna i neinformisana
a fala meni ovde narod poslusan ko cerka maici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iste rijeci su koristili u Slovackoj dok nije postala potpuni rob EU. Sad je muzu kako zele.
Kakva nam.je glupa nacija..bolesna i razvratna dobro nas mravi ne pojedu..
Šta lupa ovaj, pa samo 32 km2 solara bi zamjenilo sve do sada instalisane hidroelektrane u BiH
I ako ga prihmatimo, opet ostajemo zadnja rupa na svijetu.
Ovaj Kušljugić je očigledno na sinekuri globalista, koji blokiraju termoelektrane u BiH - ne razmišljajući o posljedicma. Odustali smo od mini hidroelektrana (a velike hidroelektrane nemamo gdje graditi), većina BiH ima loše uslove za solarne panele i vjetroparkove - tako da je ostala jedina naša komparativna prednost rudnici uglja i termoelektrane - inače katastrofa. Evo Poljska je odbila odricanje od svog uglja za duže vrijeme, čak je i Njemačka u maju otvorila termoelektranu.
БиХ је у споразуму још од маја 1992. Невидим ја ту неку привреду која би могла ту нешто да промени.
Mi smo crna rupa po mnogim pitanjia, pa onda mozemo biti i po ovom.
vrijeme je da zastanemo i kao covjrcanstvo razmislimo kako dalje
Mi smo ionako rupa,i bez te pariske 😂
Priča je uvijek “čovjek zagađuje” a ustvari su korporacije te koje sijeku sumu, eksploatiraju resurse, zagađuju prirodu i to se pokušava natovariti svima nama običnim ljudima.Tipična globalistička propaganda.
Mi smo zelena oaza za preko 50% šuma koje će se širiti na napuštena seoska zemljišta. Mi šume ne krčimo i spaljujemo ko neki. Imamo puno vode koju možemo flaširat. Većina našeg obradivog tla nije prskana 100 god. Imamo valjda, pravo na koju TE. Mi nemamo para da pravimo nuklarke. Ako nam zabrane ugalj posječemo šume i veća će Šteta nastat.
Kako optimistična karbonska neutralizacija, a kao drugu prva Francuska ne poštuje taj sporazum, lijepa ideja ništa više.
Ne znam o cemu pricas.Francuska je jedan od najcisijiih zemalja ( koje imaju jaku industriju) zato sto vecinu energija dobija iz nuklearnih elektrana.
Nemamo mi fabrike, dzamije i crkve ne zagadjuju planetu.
Boli me ona stvar, samo nek ne skace cijena struje i registracije.
Eto tamam posla...