Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakve cigare hajmo svi poceti pusiti travu
pa na balkanu ce svi radije pusiti nego jesti hljeba pa makr bila i 5 km kutia a bice za koju godinu takav smo mi mentalite tipican Balkanac :)))))
Znaci najjeftinije 2,20 KM- to bi trebalo udvostruciti, i onda bi donekle bilo pošteno
A bolje i pusit\' nego ostat u drugom stanju hahahahaaa
Koji neinformisani kompleksaši vladaju ovim komentarima! Kao, \"balkanski\" je uvreda a Balkanci jedino puše na ovom svijetu.
da hoce cigare poskupljati na 20 maraka... da odma predjem hronicnu na vuvu... reci cu curi da mi je jeftinije pusiti vuvu, a bolje mi je...panj vuve cenera... :D jos ako je roba dobra... onda je do jaja :D AJMO SVI PRECI NA VUVU!!! i odma u holandiju! :D
Ma nista PUSITE TE TIGRU Xd
drina light je 2.30. opet greske da te bog sacuva, nista novo.
Drina lights nikad nije 2.20 :D nego 2 i 30 :D
Dabogda se pogusili!
nije dobro nikako
Meni je sumnjiva ta hajka na pušenje, ne samo ovdje nego u čitavoj EU! Ako je pušenje toliko štetno, kako to sugeriraju u medijima i žutoj štampi, kako onda većina doživi devedesetu a nepušači umiru od raka? Eno ga Fidel Kastro, živjeće još 100 godina a ni Tito nije umro zbog pluća!
dragi moj sinko ovi nam sve ukidose ukinuli su nam penzije, zdravstveno i socijalno, ukidose nam vize, a sace i cigare da nam ukinu....
drina lights je sada 2,30, a ne 2,20...
dobra vijest,država treba namaknuti nedostatak prihoda a što se tiče marlboro ili drina,pa to je isti rac.ku samo drugo pakovanje,kao one crvene su nešto bolje:)))) ! 01.12.2010. u 11:59 Meni je najinteresantnije kada u emisijama gdje se pomaže siromašnim i ugroženim,nikad nisam još vidio od tih siromašnih u kadru bez cigare u ustima @! Potpisujem. Pa prosijaku kada daš koju paru on ti prvo ode kupiti cigara i pola litra konjaka.
ovo je pljacka majku im
drina zehru jeftinija od m4rlbora(3km)