Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik za kratko vrijeme podize posrnulog diva da su i rusi i kinezi u cudu .. i jos ih sada ima na svim kontinentima ... sta sano jedan covjek moze uraditi to je cudo .. nadam se da ce u BIH da se pojavi neko ko ce razmisljati o razvoju progresu Drzave i investicijama i jacanju drzave a ne glupostima.. jos kad kazu javno ona gospodja ministrica za auto cestu prema srbiju najveca investicija a poslove ce izvoditi srbijanske i laktaske tvrtke i mali dio bosnjackih tvrrki za sitnu lovu..
ma nita ja to ne vjerujem dok dolar bar ne bude ko u ovo doba prosle godine
HAHAHAHA ekonomsko se stanje ne ocitava na berzi. Firme mogu biti dobrostojece na berzi a poslovati sa gubicima. Nemoj klixe molim te o stvarima za koji treba trocifreni IQ. Ne ide vam. Iako je clanak preuzet copy paste google translate.
svaka ćast indeksi davorin popovič pijevać legenda naša bacla je svašta u rjeku najaća pijesma
Bogati se bogate, a sirotini isto.