Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajednicko za sve dionice je da su jedne od najzahtjevnih.
Jbg, fakat je ružan teren..
@Napacen lijep je teren, samo ga je tesko odraditi ^^
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E cuj sa pogledom na Zenicu. Sta kao treba stati na vijaduktu, na sred autoputa i diviti se pogledu?
@drug_lenjin Diviti se pogledu na Zenicu?
moze suvozac gledati na zenicu ako nista. sta si se upalio kao umnjak jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gradjevinari, neka vam je sa srecom.
Svako i malo pametan bi prvo napravio jednostavne dijelove autoputa i na njima uzimao putarinu da pravi malo komplikovanije dijelove. Samo kod nas radimo prvo najskuplje dionice sa tunelima i vijaduktima i zaobilaznicama, a onda kukamo kako nema para za slijedecu dionicu puta.
Pa dobili su pare.
Al ce to da bude pogled ha se smog razidje
"s pogledom na Zenicu"? To će da bude nezaboravan pogled...
Dobro je neka se radi , put je osnova razvoja svake države . DOBAR PUT= BOLJI ŽIVOT . Dr S
dva bagera dosla i to se zove pocetak radova.. predizborna potemkinova sela..
dok završe zadnju dionicu ovog koridora, na onim prvim dionicama će da budu rupe do koljena...
Niste metar autoputa do sada izgradili vi iz "stabilizatotmra" SDA-SBB i sad hocete da vam povjerujemo da ovaj jedan metar ne radite samo radi izbora. Lopovi.
Uh nemoj tako.Uvrijedit ces SDA lopov-elitu.
Jedva čekam da se zaustavim na autoputu na vijsuktu i da uživam u panorami Željezare. NAkon toga ako bugda i na brani Vrnaduk da gldam prelijepo akumulaciono jezero. O kako je ova zemlja liepa i kako nam planiraju vakvih ljepota donijeti bar još sto u skorom roku koje nam ostaju bar sto godina jer jedino BiH nema u svijetu partiju Zelenih niti JE TO DIO REFORMSKE AGENDE koju traži MMF ! A pare ? Eh pa dobili smo navedeno a što će nama pare, NISU ONE ZA FUKARE ! :))) Ovima na vlasti dajte.
Svaka dionica je najzahtjevnija :O
Vidim sve "vrvi" od mašina, a priča se i o propaloj građevinskoj sezoni, jer nije urađena adekvatna geološka priprema.
Kako ste providni sa ovim placenim oglasima Euroasfalta! Zajebali, probili plinovod, pa za koji dan pjesma o podvizima vijadukta i tunela da ostane lijep haber i sjecanje. Jadno.
Super. Nek se samo gradi. Bosna i Hercegovina je srce Evrope.
I ovu zenicku obilaznicu su podijelili na desetak mikrodionica, nece se ovo zavrsiti ni za pet godina
Upravu si, ali sto se mene tice: ovo uopste NIJE prioritet. Prioritet drzave je trebao biti: - Tarcin - Konjic - Konjic - Mostar sjever.
@Sarajevo_sg to su ujedno najskuplje i dionice sa najmanjim prometom, treba povezati Žepce - Tuzla- Orašje, spojiti Odžak sa Dobojom...