Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je obracun za mart. Sad ce za April. To ce tek biti procenat preko 50%. Jos ako ubrzo ne puste dijasporu ima da budemo svi zdravi i kokuzi.
Pa podnosljivo je, ocekivao sam veci pad.
Bakira priključili na haparate u Trezoru. "Donesi respirator, Fikrete, ne vuci se kao mrcina", vrišti Sebija.
Sreća da je Fikret uplatio PDV za one respiratore inače bi bio pad i veći!
Ovo se odnosi na mjesec mart,a kad dođu podaci od aprila.....
Dobre vijesti , izuzetno dobre vijesti. Ne kupujte nekretnine sada bit ce 50% niza cijena. Trziste se raspada. Nema vise jeftinih dugorocnih kredita od banaka. Stan ce biti 1000 km/ m2
Polahko, sacekajte 10.05. pa cete tek onda vidjeti u kolikoj smo krizi. A Fadil nakon mjesec i pol tek najavljuje "kraj pocetka".
To je bar jednostavna matematika, podignite ga za još 23% i zatvoriće se gap. Taman neka bude okruglo 50% radi lakšeg obračuna.
Odlično...imate podatke, sad znate koliko trebate smanjiti plate uhljebima.
Podić PDV bar na 25%
Pojela maca kao i obicno. Znam da obraza nemate ali sta djeci ostavljate.
Haj ne panicite, bar oni koji su prezivjeli agresiju, kad nas 4 godine rata nije sprijecilo da se oporavimo nece ni 2 mjeseca pandemije...a ovi demagozi, i panicari trebaju potraziti pomoc ljekara ili apotekara
Pa nismo se nikad oporavili od agresije. I dalje smo 100 godina iza razvijenih zemalja.
Pasce do kraja godine za najmanje za 60% jer ove godine nece doci niko iz dijaspore.
@Sabur785 Hoce al u HercegBosni, svakako ste svi u dijaspori