Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba da pojeftini hljeb i to za 15%. Nafta je pojeftinila daleko više nego što se navodi u ovom članku, a takođe i pšenica. Neka gospoda iz klasa konačno objelodani javno kalkulaciju jednog kilograma hljeba sa svim parametrima kako su došli do te cijene koja je sada, a ne da samo pričaju prazne priče bez prezentiranja realne kalkulacije.
nije ovo nimalo smijesno veliki problem je AVAZ GENERACIJA, AVAZ UMOVI IZAPRANI...jer sta je sledece, koliko napreduje uticaj na maloumne jos malo pa kad avaz objavi ubi brata ne valja protiv miskovica je a miskovic je dobar za BiH oni ce to uraditi
čuj avaz generacije što se javlja hehhehe, volovi jedni
nisam znao da se na sa-x moze obajviti sta hoces, samo dobro platis. vi bi i mater prodali, cifuti..
Tome treba dodati i značajan utjecaj transportnih troškova na cijene uvezene pšenice. Pa zbog goriva ste poskupili hljeb lopovi jedni. Na sirotinji se bogaite.
Tihić i Fahro udaraju na Selimoviće. Providno.