Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti sirotinjo kolji ovce i kokosi da smanjis emisiju CO2☝️
i njih od 1,5mlrd sigurno je 1mlrd sirotinja
jbt sto ti je kompanija. vjerujem da mi ne mozemo skuckat niti da iznajmimo taj jedan airbus.
Ma vadi ih populacija.. tako je Tafe kupio licencu od Imta za proizvodnju traktora a nedavno kupio Imt fabriku.. A Indijci su napredovali jer su ucili od belaca, inace su bili dosta iza, sad zahvaljujuci populaciji ima da prestignu i Ameriku po ukupnom BDPu
Kako će ih platit, kravama ?
Normalno...te krave su skupe...svete krave...
kad ce poltejeti avioni koji korsite litijumske baterije kao pogonsko "gorivo" treba pitati strucnjake koji se zalazu za elektrifikaciju auto industrije
Informacija je netačna najveća u historiji je narudžba 600 aviona Turkish Airline prošli mjesec.
Provjerio...nije istina ovo za turski airline
Putuju ljudi, obilaze familiju, a ne ko mi, samo na dženazama i sahranama se sastajemo.
đe neće ima ih korokića..... 2 milijarde skoro
Cigani lete u nebo.
Dederlezi i Prilezi..... Samo Roma da je........
E to se zove narudžba.
Kad pomislis da su Arapi bezveze turisti i gosti, eto Indijaca da "poprave" dan. Trudim se da ne budim rasista, ali... kuku svima nama, haos u najavi.
Pa kud od Evropljana i Zapada Indijo? Kakav si ti Ruski saveznik, dobijaš naftu i gas za pola cijene a novac trošite na Zapadu da bi ovi mogli slati Ukrajini još više. Šta će ovo naši Rusofilski geostratezi sad pisat. Nije ni fino ni korektno od vas.
Nista. Gorivo za te avione kupuju od Rusije. Komentar je bezveze i pun ocaja jer su sankcije protiv Rusije zestoko pogodile zapravo Eurpu. Nas nas zaveznik SAD sroza samo tako. Ko ne vjeruje, neka pita doskorasnjeg ekonomskog giganta Njemacku. Raznese im saveznik Sjeverni tok. Unisti im dobavljaca jeftinog goriva. Pokvari odnose u Europi do daske. Naoruza ekstremne Poljake i Ukrajince. Sretno Europo:)
Kažeš nećeš ništa pisati pa podugačak tekst pun Kremljske propagande napisa 🤣🤣🤣. Šta misliš koliko je radnih mjesta kako direktnih tako i indirektnih ovim narudžbama kreirano? Namet i porezi na plate kojim državama ide? Indija je profitirala, EU isto, da li je Rusija?
kuce s tolkim ovima cudima
Pa letit po južnoj Aziji......
Ide gas,Indija postaje div