Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnostvo stanova bez parkinga i bingo u prizemlju
neka binga svukud,bolje neg konzum,merkator i ostali strani elementi
Kao da ce u Sarajevu zivjeti samo mladi, lijepi i bogati
Sve je dobro dok su administrativne stvari. Čim krene oko para, neko obično ispari.
@gooUser1598977842 lako je planirati ali je malo teze uraditi.
Naši mega centri su na 3du od objekata različitih visina s dosta drveća gdje nikad ne bude, obavezno jedan sklupčane fasade, sunčan dan, istureni direktor iz realnog sektora primljen preko amidze, i palamudjenje kako treba da s ovim centrima pratimo evropske gradove.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Refa u 85oj godini zivota
Bosmal 2?
piše fino da je ovo samo "ideja"...neznam sta se ložite klixovci moji napaćeni...proguglajte malo o g.Hubicu i noa grupaciji i vidjet cete da ovih "ideja" plasiraju svakih par godina po medijima .i na idejama samo i ostaju
Kao da ce u Sarajevu zivjeti samo mladi, lijepi i bogati.
A ko je uzeo pare što prodaje državnu imovinu ovim što dolaze ovde i grade, taj bivši dom i zemlja je narodna imovona i narod treba da zna da pomitičari to prodaju za velike milione i daju nekim strancima da grade i da naši ništa nisu izgradili a da ne kažem kakvu fabroku napravili da se narod zaposli, samo rasprodaju državni kojekakvim strancima za komplekse i tržne centre koje o i opet izdaju našim ljudima i beru pare od nas.
Ne znam samo kome prave ovo ,plata mininalna 420 KM u BIH . Ko ce kupovati u tim shoping centrima ,ko ce odsjedati u tim apartmanima ....
odlikaši sine, odlikaši
Isti oni sto pune SCC i BBI svakodnevno. Niko nema para, a sve puno i sve odlicno radi. U metropolisu kafa 5 km nikad nema mjesta 😅
Hvala lijepo, drzim se centra grada za upola manje para.
ima li iko cestu pristojnu da napravi, da li iko razmislja o infrastrukturi?
Zar se bije moglo na mjestu doma penzionera, napraviti neki novi savremeni dom penzionera?
Nermin Hubić i kompletna Noa grupa, ubleha i prevara sa sjedistem u Hrvatskoj. U zadnjih 7-8 godina xy multimilionskih projekata, sve do jedan propali... Dajte malo novinari, zakopajte se i radite svoj posao.
Predlažem jedan ovakav projekat da se napravi i na Bjelašnici da "gosprda"ne silaze sa brda da imaju sve pri ruci.
„Hipermarket će osim tradicionalnog načina kupovine biti zasnovan i na tehnologiji automatskih blagajni, koja podrazumijeva da kupci samostalno očitaju kodove svih proizvoda koje su odabrali“ - Pa ne mogu da vjerujem da nam neko ovo predtavlja kao vrh tehnologije? ovo postoji vec 10 godina svugdje u evropi, samo se kod nas ne moze uvesti jer bi morali zaposliti vise ljudi koji bi pratili da se ne krade, nego sto bi imali radnika na kasama, pa se ne isplati!
@Nerealni Ima i kod nas vec odavno jedan hipermarket
A ko ce u te luksuzne stanove, samo SDA ili smiju li i SNDS i HDZ ? Ima li sta za kmetove ??
Ja bih prije jos jedan bulevar ili tibru 3
Ma kave investicije ima adekvatan naziv dom penzionera 😀