Više milionski projekat
0
Kuvajćani planiraju graditi "Novi Bihać"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj tvrtko, za proizvodnju bilo kakve fabrike u BiH pita se drzavna vlada. Nije sarajevu u cilju da gradi fabrike po USK, niti bilo gdje u drzavi. Treba miliona da se pokrene fabrika, treba davati plate radnicima, uvozimo sve zivo u ovu drzavu-cak i kineze. Tako da bi i izgradnja fabrika bio cisti gubitak za drzavu... a ionako im budzet iznosi 400 KM... mogli su kupiti sebi PS2 pa razbaciti koju na PES-u 2008. Sarajlije nikad nisu bili privrzeni Bihacu jer smo 15 ak minuta udaljeni od hrvatske (LJUBOMORA)... kad se trebala graditi autocesta preko bihaca sarajevo nije dalo... ma gonite se vi u 3 lijepe pm... sta drugo da kazem. Volio bih ja da se gradi citava BiH kao bihac... ali de, ima vas svakakvih...
vise o ovom kao i o ostalim gradjevinskim projektima u bihacu mozete pronaci na ovom linku : http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=585004&page=21 hvala :)
ispravka: \"..dovoljno pametni da provide..\"
Bitno je da pristizu investicije u BiH, to je dobar znak; svakako da ima korumpiranih i da ce biti nekih \'talova\' (nadati je se da su i investitori dovoljno pametni da pro), ali se treba nadati i boriti za bolje, i glasati za bolje (i one koji se licno poznaju kao \'vjerni narodu\'). Potrebno je se educirati i zavrijediti biti na poziciji, i zamijeniti \'idiote\' i ostale \'profitere\', samo tim putem se mozemo nadati boljitku i spasenju nase zemlje od \"Dodikovi & co.\" rasprodaje.
Mislim da ni jedan kraj u BiH nema pozitivnije mišljnje o Sarajevu, od Bos. Krajine. Tako da ta prepucavanja Bihać - Sarajevo, KS - USK, nemaju nikakvo uporište. Hamdija je radio i prije izbora,a ndam se da će nastaviti i poslije
nije samo da je hamdija boravio u kavajtu prije 6 mjeseci vec su i kuvajčani boravili u bihacu u novembu prosle godine i obisli sve atraktivne lokacije poput strbackog buka i drugih lokacija na uni koje predstavljaju velik turisticki potencijal i tada su jos izrazili zelju za ulaganja u Bihac... naravno treba znati da ne ulazu oni tek tako zbog bihaca nego zbog svog interesa al opet nadam se da ce bihac sa svojim prirodnim ljepotama privuci jos vise stranih ulagaca
Za bihacliji ! Za tvoji informaciju gradonacelnik je boravio u Kuvajtu još rpije 6 mjeseci i dogovarao ovu suradnju, tako je to oko izbora suplja prica. Za ovo je ze znalo i ranije, samo se je trazila lokacija!
daj Bože ćeri da te beg POSLE IZBORA uzme.. :) a ovo prepucavanje sarajevo-bihać, isto se kod nas diljem USK može čuti na relaciji svih ostalih gradova i Bihaća kao glavnog grada kantona u stilu \"jebote samo se Bihać gradi, sve pare ostaju u Bihaću, itd itd\":)
pa DRAGE SARAJLIJE NE PIšE SE KUVAJĆANI NEG kuvajčani:)))
Ej Biscani hoce te se mijenjati za nacelnika. Mi vama Cazinskog Ogresevica (koji nema pojma od investicija i gradjenja), a vi nama Lipovacu da napravi nesto od ovog \"GRADA\". Cestitam na projektu. Lipovaca bar gradi i otvara velike objekte, a Cazinski nacelnik spao na to da mu je cast otvoriti 200 metara seoskog puta. Jadni li smo mi ko nas vodi
Da nisu izbori za mjesec dana, nebi nista rekao. Ali nazalost jesu, tako da se zna gdje ce zavrsiti ovaj \"visemilionski projekat\".
Hmm nema se sta reci. Kad na vlast dodje mlad sposoban covjek koji VOLI svoj grad onda uspijeva ovako nesto. Ovo koliko znam nije prvi uspjeh Hamdija Lipovače. Kad bi se samo drugi gradonacelnici ugledali na njega a ne samo krali u svoj dzep gdje bi nam bio kraj. Ne zelim da optuzujem nikoga ali ima dosta nesposobnih gradonacelnika po drugim mjestima koji su preko veze uletili u fotelju i nista pametno ne rade jer su nesposobni. Svaka cast Gosp. Hamdija Lipovača.
Vidi sto je Sarajevo munafik. Skonto da mi hocemo da se spojimo na Hrvatski A1.Malo kosta a brate Sarajevo daleko...i uze dusu...nego napravite vi do nas,pa ce te PREKO NAS do zapada...kad ostavite koumarku za pjest,popit,malo raftati po Uni...pa Allahimanet dragi gosti jebo bih vas od radosti....
$Tvrtko I agree:)
Ovo je odlicno. Abd. u buducnosti jos vise ovakvih projekata u cijeloj BiH. Bihac treba povezati putem za Sarajevo, da bi se taj region brze razvijao.