Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je specijalitet srpskih domacica supruga? Ub.ijes muza sj.ekirom iseckas ka na komade poslije toga ili ga spakujes u plasticnu vrecu i zabetoniras u hodniku iza stepenica ili sve komadice zapalis i onda ih bacis svinjama ! Srbi su barbari i genocidasi oduvijek bili i bit ce !
Ma daj .... bilo za ocekivati. Licno mislim da je i B rating previse ako uzmemo u obzir u kakvom je stanju ekonomija i da imamo duplo vise uvoza nego li izvoza. Bil ti nekome posudio novac ko duplo vise trosi nego zaradjuje!? Drago mi je zbog ovoga i nadam se da ce iduce godine asti na C i jod nize, da se konacno stane u kraj prepunim drzavnim institucijama. Da drzava konacno pocne razmisljati o ozbiljnoj naplati PDV-a i ostalih dadzbina od tajkunskih firmi koje vec godinama uvoze robu na crno itd. B rating je previsok za Bosnu i Hercegovinu s obzirom u kakvom je ekonomsko-politickom stanju.
To je bilo za ocekivati. Zemlja nema vlade, ekonomija tone i jos ce vise da tone jer sad tek zemlje kao Njemacka i Austrija, nasi vazni trgovinski partneri i baza velikog broja dijaspore, pocinju ulaziti u krizu. Gospodin Kozaric je, kao i uvijek, realan. Nazalost, i da dobijemo sutra vladu i napravimo potrebne korake, cinjenica je da kad se odredjeni rating jednom izgubi, puno, puno duze traje da ga vrati nazad.
Ovaj je lopovcina zesca....
prođe nam život slušajući iz dana u dan kako može biti niže i gore, više nema ni šuplje da će biti bolje
Bitno je da se krstu smetno trag u Seheru a ostalo manje vise.
Ovo nije vazno, zasto se ne stavi vijest da se povecava kreditni rejting Turske??
a vidim , sve si se nesto nasikirao!