Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A meni moj direktor ne da da izadjem na ispit. Kaze "studiraj mimo radnog vremena, sta ja imam s tvojim fakultetom, to je tvoja privatna stvar," Ti bi da te ja placam, a da ti po fakultetu hodas"... Al dobro je, ima se posao i jos nisu poceli da tuku...
Istina je da imaju najbolju kahvu u Americi...,vjerovatno je istina i ovo sto kazu...,jedino nisu rekli pod kojim tacno uslovima...,ovo je vise reklama...,jer posto i sam zivim u Americi dobro mi je poznat taj slucaj gdje ti nesto poklanjaju...,treba samo procitati ono sto pisu malim slovima,jer je to u stvari i najvaznije za nas...
a ne kazu da ti robovi moraju imat odradjeno 10 godina a placali su ih 5 dolara na sat. da su za tih 10 godina radili i ubosni mogli su zavrsit 3 EMAJTIJA.
Nema uslova na prethodni rad, minimalna satnica (za pocetnike bez napojnice je 10.10$), ali nemas ni mogucnost sad da biras neke aman fakultete. Ipak ovo je prilika koju rijetko koji poslodavac pruza. Gdje kod nas konobarima poslodavac placa fakultet? I nakon zavrsenog da ima priliku ostati kod njega ili ici bez ikakvih obaveza? Da nam je valjo sistem ne bi se raspo. Ovo sto imamo da valja, ne bi bijela kuga harala.
Ovo su prekopirali od nas. Samo niko ne piše da je to kod nas izmišljeno. Koliko se samo kod nas kafe kuharica školovalo na račun države, a sad su na dobrim funkcijama?
Medresa nije ukljucena...
Hummmm sad mi se pije Chai Tea Latte i uz to jedan cheesecake !!
Pro zajebant ja samo kazem da mi se pije i jede tamo trenutno :) tebi svaka moja izjava smeta.
Citam komentare i nisam jedina koja je rekla sta voli tamo jesti i piti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovako i kod nas u bingu, plaćaju zaposlinicima svake četiri godine po minimalac.
Samo da pozdravim Konzum uposlenika... kolonijalno robce
Sto im ne bi placali kad imaju astronomske cijene .. bezobrazno skupi a i lose placaju radnike.
Sa Starbucksom u poete!