Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super. Hvala Klix-u što ovako nešto objavljuju ! :)
majku mu .. fali mi centimetar :(
Mogu li se prijaviti ako sam visoka 1.63 cm,i da li se mogu obući neke cipele sa malom potpeticom? Imam 20 godina,završila sam srednju medicinsku školu,takođe završen kurs engleskog naprednog C nivoa, i upisala sam fax. Jedino me brine visina ??
jel ima neko iz Mostara ili bilo gdje iz Hercegovine da ide na OD 12. u Sarajevo. I da li je neko od vas isao prije na OD za Emirates ili vam je ovo tek prvi put?
Neka je sretno jednoj osobi koja je zasluzila ovaj posao.
Nermine mislim da ce te nazvati,nek si ti broj ostavio :)
Zdravo..Zovem se Nermin iz Bihaca sam imam 24 god.Zavrsenu srednju ugostiteljsko turisticku strucnu skolu..visok 180 cm 60 kg,radio sam u ugostiteljstvu 4 god u restoranima pa me vrlo intersuje takav tip posla volim da putujem,upoznajem nove ljude i rado komuniciram.Trenutno sam na birou rada,nadam se vasem pozivu...062-350-354
ehh moja seljacino, cuj stjuardese prostitutke, tisi pravi seljo bosanski :) za tebe i nisu takvi poslovi,mislim na ove savremene. ako je djevojka malo modernija odmah prostitutka. a naravno da se treba polomiti od posla ako zelis dobro zaraditi. sta ti kontas-sjediti nekoliko sati i dobijati hiljade maraka na racun?! bolje bi i tebi bilo da se hvatis nekog napornog rada i malo vise zaradis, da izbacis tu frustraciju iz sebe ;) obrazuj se malo.
ja cu pokusati...zasto ne :)
Sta treba od papira,zna li se ili treba ici provjeriti u hotel?
e ja cu se prijavit !
eh sto mi je drago sto ne mogu da se prijave ove male nisko profilne g.u.znate curice koje misle da je svijet medju nogama.pusa
Glava za glavu,
Prije par godina dopalami ruku knjiga jedne naše žene koja je tako angažovana za stjuardesu u nekoj arapskoj aviokompaniji. Završila je u nekom haremu, a kada je šejku dojadila onda su ju prodali jednom Turčinu, vlasniku kupleraja. Jedva je izvukla živu glavu.
ja imam kompletan tekst himne boze pravde istetoviran na qrcu,pika li se to?
mus.liamni jeli istina da se kod vas vise ljeci RUKJA-liječenje Kur`anom nego u bolnicamaq ? kako ide sa tim ljecenjem ?
bas me interesuje kakvi bi bili komebntari da je umjesto Emirates, npr, Quantas ili Singapore Airlines objavio konkurs,sta bi tada mozgovi imali da kazu?