Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupili MH Company koja je bila pisana na zenu Mahiru, Enesa Hajdarevica lopova? Od kada KKR kupuje firme koje su stecene kriminalnim dijelima? Enes Hajdarevic je pokrao HS i HKB firme i stvorio MH Company i na nju prebacivao korisnike. Protiv Enesa Hajdarevica i Mahire pokrenuta je istraga i ceka se kada ce u zatvor. Lopovi!
Koliko se ja sjećam, te kablove su davno nakacili elob i sl. prije nego što ih je telemach kupio.
Kad pročitaš tekst pomisliš ovo neka kompanija. A ovamo pola mreže im nelegalno postavljeno, uzurpirali i stubove Elektrodistribucije.
Mh company kriminalna firma lopova Enesa Hajdarevica protiv koje se vodi istraga o prevarama korisnika i kradju kablovske HS. ENES LOPOVE!!
Njima prihod od Telecoma nije bitan, ovdje se radi o uništenju države. Kada uništiš BH Telecom i Elektroprivredu nestat će ti para i bićeš moderan rob zaduživajući se kod MMF-a.
Ovo je klasičan način uništenja BiH. Onog momenta kada su vidjeli da ne mogu kupiti BH Telecom odlučili su se da prvo dozvolerad malim kablovskim operaterima, zatim su doveli Telemach da ih pokupuje i na taj način unište BH Telecom koji je još pored Elektroprivrede jedina kompanija koja puni budžet. Sada kada nam unište BH Telecom i rasture Elektroprivredu još će nas više zadužiti kod MMF-a i na moderan način će nam okupirati dio BiH gdje su Bošnjaci odnosno u FBiH.
Pa nek taj BH Telecom ponudi bolju uslugu pa neće gubiti korisnike...
Dzabe joj pricas,ona ima "logosoft ili telemach" pa je patriota ko' dijasporac iz Swecke',a da je osudjena na behar,osm,kiseljak,igman,tvks,hema... drukcije bi zborila!
Znači li ovo da će osuđenici na HS koji nemaju izbora, sada konačno moći kupiti Telemachove usluge?
Udarili ameri u leglo uhljebsko dajidzicko-amidzicko SDAovsko i odmah postadose agresori, cetnici i sta sve vec ne. Sto ti je para. Tek se sada vidi po ovoj orkestriranoj propagandi sta znaci "zlatna koka" Bh telekom za SDA.
Dobra im je ponuda i usluga, samo ću to reći.
samo nek nisu jedini , ma o kojem operateru se radilo ... što više konkurencije , to niže cijene i bolja usluga ..... jer dobrih nema , sve njih samo zarada zanima
hm , a ja sam mislio da je to dio američkog koncerna čiji je telemach samo jedan dio
ali zato je BH telecom patriotski , samo rade na dobrobiti naroda u federaciji i oni su krasni ccccccccc nekad ne mogu vjerovat dokle ide ljudska glupost
Evo događaja iz doboja za vrijeme iftara. Četnici napali pokrivene djevojke. Divni su nam srbi pa nastavite kupovati srpsko smeče...
Smeće se piše ,ne smeČe, bem te nepismena, svi su nam takvi "zastitnici nacionalnih interesa"
Znam da smrdiš papak. E sad ti vidi jel ti tvrdo ili mehko - papak smrdljivi.
fakat ne kontam ko vam puni glave sa tom pricom o srpskoj firmi? sto onda ne kazeteda je slovenacka, jer u janeza se zove Telemach, a u Srbiji SBB. Zovu se na satelitu total TV i da ste umjesto trolanja da bi sacuvali fotelje Stranke Dajdzica Amidzica trebali skontati da je KKR americka kompanija, a ne srpska.. eno srbi se shebase tamo pljuvat kako im Ameri usli u majku Serbiju, a vi ovdje kakite kko je to srpska firma,.. a do tad vas behatelekoljm uzima lopatom.. gluposti nigdje kraja
Da, baš sam pratio tamo. Uzeo im Američki SBB Grand. Pa imaju taj PRVA kanal koji juriša naprijed. A njihovom Pinku nije lako. A kod nas to zovu srpskim...
Da hoce vise uzeti,ovaj h&s se durat' nemere.Pogani Focak samo proslijedjuje besplatne kanale.
I ja to jedva čekam. Ovaj naš Velnet je u vlasništvu tog HS-a. Sa još lošijim brzinama. A kanali koje nude su isti.
Neka ne diraju HS, ili barem njihov vrlo elegantni sistem digitalne tv sa CI karticama. Za ovo godina sto koristim kid paket + telefon, nikad nijednog problema, sve skupa 50-ak KM mjesečno. Ne treba mi D3 prijemnik i još jedan daljinski, a kokiko sam čuo, usluga baš nije na nivou...
Trpio sam godinama Moju Tv, užasna usluga.Sve je štekalo, na poprvak se čeka po mjesec dana ... Telemach zakon!
Ma kakv bh telecom kad me pitao zasto iskljucijem rekao sam cejf mi on mi kaze gospodine ne mogu to napisati rekao sam napisi niko mi nije uposlen u telecomu..telecom mafija=SDA
Nevolim četnike. Ne želim četničke proizvode u svojoj državi. Čestitke hrvatima kako su riješili pitanje četnika.
Paaa i pitam. Nevolim smrdljive četnike.
daj dodjite sto prije da se odma skinem sa ovog smeca bh telecom
najveci prevaranti koji postoje su Telemaheri...radio sam kod njih i to sta rade korisnicima niste vidjeli nigdje...umjesto slogana NAS LETI bolje da su stavili SVE JE LAŽ!!!!
desnicar da ti ne radis za telemah, u jednom postu pises da imas paket 45 km u drugom postu pises da imas paket od 50 km, daj odluci se koji paket imas, nemoj nas.
Ono sto nas sve zanima je kada ce doci do ubacivanja novih programa i koja je procedura...tj. kada ce oni koji su korisnici HS-a dobiti npr. Sport Klubove, a kada ce oni koji su vec korisnici Telemacha dobiti npr. Arena Sportove...i da li ce uopste doci do toga?!
I mene samo to interesuje,znaci Sport Klub,a Arene mi ne trebaju!