Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uber ima problema u cijelom svijetu, jer da bi obavljao taksi sluzbu moras imati dozvolu, a uber radi sa obicnim ljudima koji imaju auto i koristi ih kao taksi prevoz sto je protiv zakona. kada koristimo taksi, registrovan, tada smo i osigurani od bilo koje nesrece, dok sa uberom to nije slucaj. to vam je isto kada vas vozi neko nepoznat vi platite a niko ne placa porez na zaradu. pa ne moze tako.
....manite se VI ubera dajte uradite prve stepenice a ove stepenice su za finish.... De se Uhvatite evropskih zakona o približavanju EU....od socijalne politike...politike o djeci o radnicima o robi prometu sigurnosti ekologiji itd.... Imate VI Preča posla....ovo sve ostalo posle dolazi i uklapa se bez puno hampe....a SAD naravno da je sve ko beduin u sibiru
Zeznuti su ovi kinezi plaho, samo i ja licno ne bih dopustio uberu da dodje u bih, ali bih problem ovih kvazi taksista rijesio tako sto bih svima dopustio da dobiju lincence po nizoj cijeni od trenutne pa nek samo najjaci opstaju-djelovanje tržišne konkurencije, tj. ne bih ogranicavao broj taxi vozila prema broju stanovnika na odredjenom podrucju; jer sada je broj taxi vozila ogranicen i na taj nacin taxi vozila imaju neki monopol.
Koliko je Sarajevo.taxi platio za ovaj članak? :D hahah jadno
Hajmo opet u napad na taxiste, nije dosta danas bilo, utrka za top komentar onaj koji napise najogavniji komm od taxistima ide prvi ;)
UBER JEVREJSKA FIRMA KOJA JE VEC TESKA 4 MILIJARDE DOLARA!
Gdje ti zivis ???
U kojem ti selu zivis?