Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje veze, kod nas 3 faze, garant. rodis se, sje*es se, umres.
Ova je prava slika kako nas kapitalisti vide. Ko da sml neka roba i imamo rok trajanja. Ovo je uzasno i jos se fale analizom. I jos kad mi banka poturi reklamu za kredit u nekom porodicnom stilu, tacno bi ih popalio sve.
OD 4 godine te u evropi vec jasu a rintaces kako je krenulo do 80.Ja zimbje u BiH tamo bar nemoras radit do 80 normala uzimam remigraciju.Hvala zapadu.
Život prosječnog Bosanca i Hercegovca se svodi na dva ključna perioda: "PRIJE I POSLIJE JELA".
Pad radno sposbne populacije jeste jedini i osnovni razlog zasto EU prima izbjeglice, a samo izdrzljivi (koji mogu dugo da pjesace i izdrze mrcvarenja) su "dobro doshli". Neko mora da odrzava industrije i penzione sisteme sve starije populacije na zapadu.
Jos jedan dokaz da je ovo Sa izbjeglicama opet neciji Plan.Jugoslaviju su razbili iz ovih razloga i danas razbijaju Bosnu i Hercegovinu Srbiju izvukose iz njih sve sto je mlado i skolovano da im Rade za bijednicke Plate .
Jugoslaviju su razbili nastojeći stvoriti svoju Veliku Srbiju. Ne nasjedajte na velikosrpsku propagandu i svaljivanje krivice na drugoga, i navodne intervjue koji nikad nisu vođeni sa bivšim američkim agentima. U onom izmišljenom intervjuu sa Robert Baer, srpski novinar autor "intervjua" je dovoljno mlad da ne poznaje vrijeme o kojem je pisao, pa je iz neznanja napravio grešku u izmišljenom intervjuu čime se otkrio: kaže Baer da je bio poslan kako bi finansirao i nagovarao nevladine organizacije da šire mržnju. Autor izmišljenog intervjua nije znao da u Jugoslaviji kao policijskoj državi nije bilo nikakvih nevladinih organizacija jer je nekontrolisano udruživanje, pogotovo političko, bilo strogo zabranjeno, pa se do januara 1991-e još nisu stigle oformiti nikakve nevladinie organizacije. Ali danas u Srbiji, Žene u Crnom , IDD, Sa Open, Integras, su neke od nevladinih organizacija koje jako smetaju velikosrpskim nacionalistima, što je jedan od motiva za izmišljanje onog intervjua.
Kapitalizam u punom sjaju.
...ocm, jesul ovo "matorci" najefikasniji? :)
kakve veze ima treca slika?
Treća slika pokazuje utjecaj ridlibriranog šlazmingera na povećanju broja neradnika u državi i regionu.
SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!!
možel ti mama uzet 22 al' bez glave?
HALO DELIJA na stadion pa navijaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemam rijeci - jadan istrazivac jos jadniji novinar koji je ovo objavio.