Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte nadjite nekoga ko zna prevesti sa engleskog na neki od nasih jezika i kad to vec prevede neka korektno i napise i nedajte da pravi komentare o necemu sto stvarno nema pojma ili je to stil pisca,a mozda ste vi to samo prepisali od nekoga (FENA). Ljudi smijesne stvari objavljujete i skrnavite svoj ugled.
Ne znam kontate li, ali bankropt banaka u USA je ustvari dobra vijest za kapitalizam. Ovde se to prenosi kao \"katastrofa\". Naprotiv.