"Nepoštuju se zakoni"
0
Jago Lasić: BiH prijeti nova recesija
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze Sulejman Tihic na ovo? Ma nista, samo da ce i u 2012 i u 2013 SDA biti opredijeljena za nove dogovre i kompromise u cilju relaksacije odnosa. Samo sa Sulejmanom Tihicem mozemo svi skupa gladni, goli i bosi u Evropsku Uniju zahvaljujuci dogovorima i kompromisima. Za dogovore i kompromise - Tihic :) Ah da i da ne zaboravima: Septembar 2010 godine pred izbore nakon sto je Bakir Hadziomerovic na 60 minuta pustio prilog o gladnim radnicima iz Zenice kako po Hercegovini za sendvic i flasu vode rade cijeli dan na njivi - Zasto samo pustate crne i negativne vijesti. Pa u BiH ima i srecnih i zadovoljnih ljudi. Tihic za dogovore i kompromise i relaksaciju odnosa.
Vazno je da milorad dodik i dragan covic po svjetskim bankama svaki dan pune kontove novcem i kapitalom drzave bosne i hercegovine.......
Kad citam vijesti, imam osjecaj da samo ne bosnjaci diriguju i izjasnjavaju se u BiH-i..pratite i vidjet ce te da Bosnjaci ne postoje politicki bilo gdje. Nista ne predstavljau, a najveci ih je broj u drzavi BiH-i...
Nepostuju se zakoni? Nepostuje se gramatika!
Izvini Jago a kad smo to izašli iz recesije?
zar smo nekad i bili van recesije? 40% nezaposlenost, raja non stop gubi poslove, niske plate, rastuci troskovi zivota...o cemu ti kenjas jago?
Necemo li propasti konacno pa da ovaj narod konacno nesto poduzme.Dok god ova bagra bude na vlasti i primala po 10.000.km i zderala u parlamentu kilo pecenja za 3 km a narod sve to placao nikad ovdje nece biti bolje.
http://www.youtube.com/watch?v=2TQIfG_zksA