Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolar je vec istorija , sad se pravi Americka unija (usa,canada ,meksiko) i nova valuta AMERO , onda Azijska Unija ,Aficka ..... jedna Svjetska vlada , jedna valuta (digitalna) jedna vojska (FN) ...Smanjiti populaciju ,krizama ,ratovima ,bolestima ,vakcinama ........Ne bas veseo scenario , da se najezis !
nauci se pisat pa onda komentarisi
Sve je to fino al jedan vrlo bitan americki prijatelj Ms.Mohammed al-Dschasser sef saudiske centalne banke je protiv toga kao i vecina Zaljevskih zemalja. Dok oni rade sa amerima drugi mogu razgledat
Evo prvi konkretni koraci u uspostavljanju nove svjetske valute i novog svjestskog poredka !!!!