Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije toliko važna cijena, nego kvalitet usluge. Negativni dojmovi će brzo ukloniti vozača sa liste. Neće se praviti teme po forumu tipa: " taxisti dno dna".
Najbitnijaa stavka,da se ocjenjuju korisnin i vozac,a ne da sjednes kod nekog nadrndanog sa prljavim vozilom,koje zaudara na duhan,a u gepeku blatnjava guma i dizalica....
pa novinaru uzmi digitron dakle UBER jeftiniji 20-25% od exo taksija i radio taksija. kao što su i najavili. uz to jesu li uporedili vozila koja su sigurno kvalitetnija da i još mogućnost da sam izabereš vozilo, a ne da ti dispečer kaže ne možete vi da birate vozilo kada nazovete recimo ovaj naš sarajevo taksi
đe ba da te vozim, na Bjelave? bježi ba jesi normalan.
Ovo i Sa taxi ima samo što se zove moj taxi . Nek ubace u svako vozilo i eto ti ubera.
Naslov :"...NIJE JEFTINIJI..." Rezultat testa : jeftiniji od sve 4 konkurentske kuće. Znam da ste prepisali, ali opet....
...lipa po lipa jahta. pitajte abramoviča :)
Pa kako ce biti jeftinije kad te voze isti vozaci. Sta su ocekivali. Cudi me da nije skuplje a moglo bi i biti uskoro jer ce i Uber morati da naplati svoju pinku.
Je si li procitala clanak uopste. Upravo kazu da nemoze voziti svako, da tzv Uber Pop nije odobren u HR i da samo registrovani taksisti smiju da ga koriste. U vecini drzava je tako samo sto Uber cilja i na drzave koje jos uvijek nemaju taj zakon.
Da mi se ali samo ako zivim u Zimbabveu.
Schon flattern Hitlerfahnen über allen Straßen. Die Knechtschaft dauert nur noch kurze Zeit! Uvukoše se partizanima lagano u kuće i sa ofirnim imenima taksija.
Naravno da nije jeftinije, ubleha kao i sve drugo što nam ublehare svi političari poslije rata.
E Bože, zbuni se čitajući ovo lipe kune... Staje sad Šta? :)
Kontroverzni UberPop, koji omogućuje svakom ko ima vozačku dozvolu i automobil da bude taksist, u Zagrebu nije dostupan i vjerojatno i neće biti jer to zakoni ne dopuštaju. Samo na Balkanu imaju "zakoni" koji stite bogate.
A taksisti su bogataši ?
sezam suzam kaze se susam. U poredjenju sa uberovcima taksisti su bogatasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nikad necu skontat cemu sluze uber i instagram
http://www.index.hr/lajk/poster/146844/uber-jpg