Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li su tu para oprali
alo ba nije ovo dioničko društvo pa da se objavljuju vijesti kako je poslovalo šta se kupuje. koga briga. klasična predizborna BASNA
JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo "d.d." inace znaci dionicko drustvo...
Ovo rukovodstvo Elektroprivrede BIH je posvetila dosta paznje rudarima a tako i treba. Kupili su im dosta masina i opreme a i povecali su im topli obrok. Rudari vise nisu u losoj situaciji kao prije 3-4 godine.
Bilo je krajnje vrijeme da se pocne ulagati u modernizaciju rudnika i zahvaljujuci novom rukovodstu Elektroprivrede BiH imamo i to... Sto je svakako za svaku pohvalu...
Ovo rukovodstvo Ep je do sada vec uradilo mnoge stvari za Rudare,od izjednacavanja primanja Rurada sa radnicima EPa,do kupovine modernih masina koje rudarima olaksavaju posao,a samim tim rudaru stvaraju i vecu proizvodnju,tj dobit.
a de mi reci jel EP rudarima uplatila i doprinose?pa duguju bogu i narodu
Svaka cast EP,rudari su u jako teskoj situaciji i svaka pomoc im je dobrodoslo.Lijepo je bas sto ih se neko sjetio.
Rudari su veoma bitan segmet u energetici i treba im pomoci na bilo koji moguci nacin. Ovi buldozderi ce im olaksati rad i automatski ce se povecati i produktivnost. Ovo su investiicje koje treba raditi jer se u startu zna da ce donijeti koristi.
novo rukovodstvo EP-a na celu sa Grabovicom je preporodila ovu kompaniju za samo par godina i konstantno iostvaruju dobit za razliku od ranijih perioda kada su ovu kompaniju vodili Jerlagic i drug...ucinjene su velike promjene ka poboljsanju uslova rad u rudnicima a uradjena su i kvalitetna rjesenja po pitanju primanja, svaka cast samo tako treba nastaviti
Kako je lijepo čitati ovakve vijesti :) Svaka čast samo nek se radi
aha vidim kako su je preporodili zaposlivsi sve sdp poltrone u EP.a vidim da si i ti na sdp spisku,samo tako nastavi.stranka te prati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je dokaz da ovo rukovodstvo elektroprivrede za razliku od ranijih radi odlican posao.