Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo perete pare a gradite duhovima pa cijela Hrenovica je u Sarajevu
E nije nije istocna Bosna. Vec sandzak
I sandzaklije su otisle iz Sarajeva. Sad imate El Ilidzu i fgr
Ljudi pustite sportske centre, njih ćemo praviti kad privreda procvjeta, šta djeca od sporta imaju ako nemaju budućnosti u vlastitoj zemlji. Tužna vijest koja samo pokazuje besmisao bosanske politike.
Centar vrijedan 500.000km Koliko sam upucen malo veci stan kosta toliko, kakavse centar noze izgraditi za toliko
KOLIKO DJECE IMATE TAMO? I onda ulupate toliko para za igraliste po kojem ce sutra ovce letati.
Jedno il' dvoje,i to preko vikenda.
Sve ove Bande što opljačkaše i zaviše narod u bijedu proizveo je lično sin najvećeg izdajnika .On i babo su na sve načine uništili Bošnjake za sva vremena ende
Centar od 500 hiljada u mjestu u kojem nema 300 stanovnika, aferim za procjenu kroz koju treba ukrasti barem pola ovog iznosa!
Pa koce to koristiti jer kao prvo tu nema stanovnika a kao drugo evo u velikim gradovima mjestima igralista prazna jer su djeca na telefonima.Samo bacanje para za za nesto sto i ako se napravi neve niko koristiti tj bacice se pare i neko ce dobro hajrovati
money laundering?
Eh, svašta.
Samo nek se gradi. Bravo.
Toliko žalosno da je smiješno.
kakvi mladi
Ok al kome..?
ko još vrpce reže,ko boga vas molim.toliko neozbiljno i djetinjasti.
Više ovih sa makazama nego školaraca i u Praci i u Hrenovici.
Ionako svi zive u Sarajevu, al hajd kad dodju na vikend
Lijepa vijest konačno. A ove komentare zle ne treba čitati. Znaju li oni zašto nema đaka i djece u Hrenovici i ostalim lijepim mjestima. Zato što se nikada ništa nije gradilo ni ulagalo. Gradilo se Sarajevo i naseljavalo. Vratimo život malim gradovima i selima.
Otidži u Renovicu. Pa češ razumjeti komentare.