Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo Budnjina Mrkonja govori korejski ili Alija vreba šansu da zgrne još para ili možda samo hoće da koreanci omoguce da malo radi svoj prijeratni posao sa štemericom po gradjevini
Meni je ovaj Dinno odlican.Za kratak period vidi se pomak u KS,a na kraju i lijep,zgodan covjek,elokventan ima karizmu.Cista 5-tica!
Odlično bi bilo, samo ako naši budu znali i budu htjeli.
j*bo te zivot, kad vidis ove "naše" njuske isto kao da gledas neki dokumentarac o masovnim ubicama. oci im govore da su lopovi i prevaranti. SAD DINO SVE RAZJ*BI ONAKO KAKO SAMO TI RAZJ*BAT ZNAŠ
MA blago nama... :) :) ja sam ubjedjen da ce svi dogovori biti iskljucivo za nase dobro!.. HAHAHAHAHAHA
Ja kontam neka ozbiljna investicija. Neka fabrika,elektronska industrija, automobili ili slicno tome. Kad ono opet hoteli i apartmani. Doci ce zuti da popravljaju garave! Usput ce i nasa kvazi elita da ugradi koji silikoncic ili da popravi facu, da izgledaju kulturno. Obican Bosnjo od ovih investicija ima samo dug nos, koji nazalost nece moci da operise kod ovih!
Tamara nikad nije bilo tuznije,da si samo malo juznije negdje u juznoj koreji...
bjezite investitori da se nebi pjeke vratili
Dođite, da turistički dobijete mrsu.