Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba samo dobro za’silikonirati
Da vulkanizer udari vrucu fleku, nece pustit' nikad!
Mi hoćemo novu Olimpijadu! Nemamo firme koja će most napraviti
Imali smo druže i te kakve renomirane i u svijetu priznate firme Hidrogradnja,Bosna,Energoinvest,ŽGP itd...ali smo sve sjebali !!!!
Mahalac, a zašto ih nemam sad? Sarajevo je puno rođenih Sarajlija, i to rođenih do sedmog koljena. Zašto oni ne prave nove firme?
švedska gradila tunel od mamö do köpenhamn.ispod mora.i nije toliko koštalo.koji ste vi mafijaši
Nije sve tunel od Malmö do Kopenhagena, nego ima i most. I nije samo Švedska gradila, nego i Danska, ai uz pomoć EU fondova. Edukuj se.
Ko ti je radio to bolan
3 rade a 7 gleda. Aferim
Ja bi tu samo ljepila za plocice, drzi dobro.
SAvjet vozačima iz BHAMK-a je da ipak svrate do Počitelja. Ljepše i definitivno sigurnije.
Ma malo pur pjene stavis i ko novo
Nisam strucnjak ali jedno znam ako beto pukne nije ga vise moguce popravit nikakvom sanacijom
Sa razlogom nisi strucnjak, 2024 godina, tehnologija je napredovala
bravo, napokon će biti i to završeno
sda stranka za 30 godina dopustila da rs ima vise kilometara od nas,i za ovaj most su oni kriivi
Tito, Dino, konjaković i resto marš bagro
u rsu je daleko lakse graditi autoput kad je sve ravnica, kod nas je to daleko skuplje i teze
Prvo natjerat direktore Autocesa Federacije i sadašnjeg,a pogotovo bivšeg,da se sa hanumama i djecom vozaju jedno mjesec dana po tom mostu,pa onda tek donijeti odluku o "otvaranju",koje ce se gledat da bude koji dan prije izbora!
Gledaj Heringovog starog Steyra kamiona krana samo što se nije raspo 🤣
Prvo nije na mjestu, tu puse bura i vise ce biti zatvoren nego otvoren. Dakle nije na mjestu i kao da ga je projektovalo neko dijete u obdanistu. Sto se tice puktine ne mogu komentarisati jer ne znam na kojem je mjestu i koliki je obim samog puknuca. Nemam osjecaj sigurnosti. Vidjecemo sta ce biti. Kinezi napavise Peljeski most bez nekih problema. Znaci problem je u nadzoru.
Genijalno . Uhljebi se sjetili kako da izbjegnu blamažu zbog katastrofalnih radova , velikih šteta kao i pljački ogromnih razmjera , tako da više nema imena ko je za šta zadužen , nego se oglašavaju agencije , kabineti , komisije i slično formulisane ublehe , tako da je za sve kriv - niko . Smiješni novinari ( čuj sedma sila ) to bukvalno prenose i tako na kraju propadne jadna BiH .
Da se ja pitam ja bih protjerao autobus ovuda.Nije to tako loše kao što izgleda....
Pun djece..