Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divan narod u Kreševu i vrijednan. Svako poštovanje.
Al' ovaj je namazan, prvo govori investicija, velika hala, zaposljavanje... Nema price o kakvom pogonu je rijec... Kasnije i ako se ispostavi da je nesto sto unistava okolinu ili truje narod onda je vec kasno.
Katolička braća Austrijanci pomažu katoličkoj braći Hrvatima. 🥰
ja sam uvjek govorio da BiH ima taj potencijal i prednost da može sa svima. Rusi, EU, Ameri, Turci, Arapi, Kinezi... Sa svima treba sarađivati i razvijati ekonomiju. Kako bi se onda ovaj primirivni nacionalizam utišao
katoličkij braći Bošnjacima*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Austrijska firma u vlasništvu sandjaklija, vec vidjena suradnja u Kreševu.
Rute Hasimove
Srednja Bosna je jedan od rijetkih preostalih multietničkih dijelova BiH, tko imalo voli BiH dao bi prioritet tamo, ali šovinisti iz federalne vlade pumpaju novce u Sarajevo, gdje se troše na gradnju džamija, doseljavanja mudžahedina u move stanove i fiktivno zapošljavanje Izetbegovićeve vojske nepotrebnih činovnika.
Da nisi ljuboran? Ha katolibanu?
Srednja Bosna odavno nije miješani kanton preko 80 posto stanovništva i rođene djece je Bošnjačke nacionalnosti miješani kantoni su HNK i PK
Nedaj Boze potopa u ovoj uvali, gdje ljudi sve grade naselja i onda se cude belaju..
Lidl?
Austrija ne ulaže taj novac. Valjda ga ulaže jedna firma iz Austrije. Potrebno je da već jednom naučima kako moderne države funkcionišu. Nisu demokratije sa slobodnom ekonomijom Juga ili druge istočne zemlje iz sovjetskog saveza
vidi Kreševa što se izgradilo…
Bez proizvodnih pogona BiH propada pocevs od obrazovanja na dalje. Turizam je danas svijet za sebe i na njemu ne mozete fiksirat razvoj zajednica.
Dobrom dijelu stanovništva se ovo ne sviđa. Vise vole vidjeti investicije Arapa koji ovda vodaju zamotane zene. A onda se isti nazivaju Europskim narodom i ulazili bi u EU.
što se ne vi svidjelo. Od ove investicije će imati koristi svi, direktno ili indirektno. Misli dobro, dobro ti se vrati.
Super Kreševo, samo će se Austrijanac povući kada sazna da svaki kamion na graničnom prijelazu sa HR mora čekati 3 do 6 sati.
Franjevci divni ljudi, kresevo prelijep grad
Gdje god su Hrvati tu je i prosperitet☺️
Zasto sutite o Turskoj investiciji od 190 miliona eura u Maglaju?!
Dolazi MMF po svoje jos zrak da nam oduzmu
Lijepa vijest konacno! Treba nam vise pozitivnih vijesti a ne samo despresija!