Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ovo pravi sve jarane??? Meni advokat tri mjeseca ganja da pokrenem samo papire.
U TK ti ne trebaju papiri, isto kao da ti zidar dođe. Ako misliš prodavati višak onda ti trebaju.
Halo, okanite se naših zelenih površina, solarne elektrane idu tamo gdje ničega nema, u pustinje!!! Kakvo pranje para, malo vam je GLiCK!!???
Najjaca xD, moja elektrana je jaca od tvoje elektrane
U gradu soli i treba da se grade solarne elektrane.
hahah ma najveca u svijetu. Guticu zabranili MHE pa veli da uvalim sad ove solarne. Nemate vi ni sunca ni zraka cistog da bi to bilo isplativo ali je*i Guticu kad te niko ne dira
Neće bit građena, gradnja ide u Banovićima.
Koliko god solarni paneli bili prihvatljivi zbog nezagadjivanja..toliko nisu prihvatljivi za proljetno i ljetno doba za prirodu,zbog 50% vece temperature koju stvara u svome okruzenju..Neka ti veliki strucnjavi obidju mjesta gdje su vec postavljena..i vidjece kako vegetacija u njihovom okruzenju propada...
Pa zato se u normalnim drzavama ne "sade" gdje se stigne. Ali u TK moRe bilo gdje, meCHi dje para vrti.
Koja lafina u pm, posebno solarna elektrana u Banovicima. SDA je vukla narod za nos 15 godina vezano za izgradnju termoelektrane a sad solarne elektrane, a realno građani Banovića su se samo sposobni potući u centru grada oko upravljanja ono malo firmi što su komunjare napravile.
Hocemo li onda placati solarnu taksu ko sto placamo korona taksu (jedini u svijetu dje to ima)
Valjda se prvo raspiše tender...
Tender u TK za nesto? Dobra sala. :D
Znaci elektrana jaka beton.
ma sirotinja ko i svugdje ne buncaj