Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba aerodrom prvo srediti da avioni mogu dolaziti svakog dana. Treba omoguciti low-cost avio kompanijama da dolaze na taj aerodrom. Treba napraviti gradski prijevoz sa aerodroma.
Bravo Al Shiddi. Koliko je samo pljuvano po ovom čovjeku i kompaniji. I na ovom usranom portalu. A koliko je samo unio novca u BiH i koliko je zaposlio ljudi.
Ja jednom bio i vjerujte ovo je vec ozbiljna stvar 👌
Al Shiri se Bake...
treba para za kampanju napripremat...if you know what I mean
volim kurve i rado ih se sjecam ,)
pranje novca... odlazak u djep vec garnituri poznatoj.. neko ce reci zaposlit ce se... hoce al za 400 kmdusu mu isisati... narocito sobarice... a po noci arapima u kombijima starletice i sponze dolaze .. najstarija 20 god ima...valjda preko hotela da se dostigne 100 000 zaposlenih...
Ocistite prvo smece okolo,pa onda pricajte o luksuzu.Pet metara od te lokacije ,protice kanalizaciski potok Miljacka,jos vrvi od stakora i pacova.
Dok to Bakir I. ne potvrdi, ova vjest je netačna !
Najruznija zgrada u BiH arhitekti treba oduzeti diplomu.
de mi stručnjak reci koja je tebi najljepša
Najruznija zgrada u BiH arhitekti treba oduzeti diplomu.
Bravo za Al-Shiddi grupaciju !!!
Ono kad đikani kokuzi i provincijalci kritikuju hotele po sarajevu, kao šta će to,vidi što je ružno...i sl. Marš u svoje vukojebine i čekajte 2570 godinu da se ovako nešto napravi i među vašim bukvama!
Ovo onaj sto je sa Bakirom pokro humanitarnu pomoc?
hahaaha ma ovo je izmisljeni seik, ovo je Bake pokupio nekog gancija sa gorice da glumi seika.
@Neodoljivocom a zapravo on ulaze pare?
Sada ce moci one glOvOnje iz Metropolisa sa svojim pijacnim plasticnim barbikama da skoknu u sobicu.
*ebo vam vise hotel sve redom !!! Samo hoteli,trzni centri,kafane i ostala sranja !
Dosta vise ovih Al-ukurcu u BiH.