Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino što vrijedi je amirovo djelo i rad, a inače usluga, ponuda i cijene su sranje
Nije ovo za svačiji džep, ko može nek ide i troši...
Ma jah, sto dzaba ne radi
Simpatije gradjana za sok od 7 KM
Samo da se napomene. CIJELI projekat je od strane Amira Vuka tj. od strane Studia ZEC, a ne samo interijer.
jos nisam bio, niti cu
bezveze, toliko je ušpicito da čovjek pomisli da je arhitekt išao na gradnju džamije pa se predomislo u zadnji tren.
A konobari izgubljeni u vremenu , k'o da ih drogiraju necim 😁
Dvije nes kavice 8 maruni, bez računa naravno i moraš dozivati konobare a nigdje nikog na terasi... hvala lijepa komsija radio 34 dana u decembru dao mu 300 ili 350 maraka neprijavljen... hvala zdravo žurim nikad više
Pa valjda se prica o dizajnu hotela a ne o usluzi. Sta arhitekta ima s tim sto je vlasnik shu...ak
@Dado dijasporitus jesam li išta rekao protiv arhitekture i dizajna?
sramota je da arapima naplacuju u eurima a postoje kamere,konobari im predlažu da vani sjede jer kamere tesko hvataju,inace lijepo je sve al kad moras da se raspravljas oko ceha jos sef ima i on je u talu izgleda
a bošnju izgleda sramota nazvati hotel "prvi šumar"?!
Cijene su ne na nivou europskih nego na nivou marsovskih. Znam da nema nista oko njega u pr kilometara al zar su stvarno mislili da mogu nabiti cijenu na vrh brda i da ce neko dolaziti.
Imaju klijenata
Imaju da ti ne kazem, al opet cijenim njihovo je pa mogu dizati cijene koliko hoce
Svaka čast za urbanizaciju. Hotel je vrhunski!
...davno je "alpski krov" izmišljen. ovaj je, u svakom slučaju, dobro stilizovan i inkorporiran u cijelinu. minimalizam u najboljem izdanju.
..pademinapamet...turiš pino silvestre pa spičiš u pino nature da spucaš pina koladu. još ako te vjeverica spiči kakvom šišarkom dok kuliraš "ubašči", rahatluku niđe kraja :))
SVAKA CAST! Treba sve urbaniste koji su dozvolili nakaradnu gradnju po centru sSarajeva dovesti ovde da vide kako treba da izgledaju objekti koji se gradi u i oko Sarajeva i onda im oduzeti sva diplome do 4tog osnovne i poslati na dozivotnu robiju... SVAKA CAST AMIRE!
@thea daj seljanko nigdje veze. Sta ti znas sta je harmonija, osim sto si cula negdje za taj pojam
@thea drugo je zbog eventualno materijala, a ti si rekla da je nabacano ko na buvljaku. Mensecini da ti ne znas sta pricas bas
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ustali i da platim racun, kaze konobar...cekaj, tvoj racun je 40 KM. Rekoh, 2 soka i kafa, racun mi je 12 KM...kaze konobar,zar niste vi rucali? E moj Pino, konobari na aparatima gore.
Eto bas se gore sve raspada, ne zna se ni ko pije ni ko placa. Raspad sistema
Stvarno je lijep, nema sta :)