Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tačno što piše šitkoin
Kako nas Laktasenko kaze Bigtoin
ovo je zatvor sine koji bankomat
Jel to prvi u regiji ?
O i ovdje će dirtcoin doći, preteča valute kakva nas čeka, a kofole narod izmislio,ma dajte molim.
Ovaj Zahiragić je tele sa diplomom. Ima nekad i poneku pametnu, ali u suštini pravi junac..
Zar još netko vjeruje u bitcoin i slične prevare !!!???
Je li i ovo otvorio onaj McDonalds majstor iz Visokog?
Prjeko potrebno.
Da naši političari nisu krkani kao što jesu, i da su pametni kao što nisu, skontali bi da je BTC i Blockchain tehnologija budućnost svjetske ekonomije koja je nezaobilazna, i skontali bi da če sve države koje sad već ulažu u tu tehnologiju za koju deceniju imati veliku prednost u odnosu na one koje su blockchain tehnologiju zenamarivale. Nažalost BiH neće biti među tim zemljama.
Po komentarima se vidi koliko smo primitivan i zaostao narod, uskoro ćete na mobitelima umjesto Gmail morati praviti wallete (novčanike), htjeli, ne htjeli ući ćete u ovo sve, tada kada se to desi biti će kasno za bilo šta, zaostali primitivci nikada neće vidjeti gdje sve ide, kupovati ćete BTC kada bude preko 500 k dolara, ne zato što hoćete nego jer ćete morati :)
Pisaona.
Ja mislim da je bankomat već bio prije par godina kad sam ja počeo ulagati.Za ove koji misle da je ovo prevara.Ne igram kladionice ,i svaki višak ulaze u crypto,pa sta bude.Počeo sam ulagati na 5000 dolara,pa sam ulagati i na 50000 i na 17000 i sad 23000 i nisam u minusu
Vidio u Beču već prije 5 godina
KAKVA PREVARA STOLJECA A MAJMUNI I NAIVNA STOKA I DALJE KUPUJU.....
KAKVA PREVARA STOLJECA A MAJMUNI I NAIVNA STOKA I DALJE KUPUJU.....
jamda oto tu nije novi mekdonalds il nonde otaj kentaki ciken, ja bom neznam
shit coin?