Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je Tax adviser , pa sta ? Ljudi savjetuju kako na legalan nacin, postujuci sve zakone, platiti najmanje poreza. Sta je u tome lose ?
lose je sto na taj nacin bogati su jos bogatiji a radnicka klasa siromasnija. i yebes takav sistem. onda su mogli zadrzati monarhiju. barem znas ko te kara.
@unmibh pa ti hajd u komuniste kad mislis da svi trebaju biti jednaki.. razlika izmedju monarhije i kapitalizma..je sto je gazda onaj ko se snadje..a ne ko je kome otac ili cukun dedo..gazda ce uvijek biti.. drukcije nemere..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kod nas je poznato da su najveci duznici poreza upravo drzavna preduzeca. savrsen primjer za trazenje clanstva u EU.
@lik55555555 ovu drzavu treba razmontirat
Od kad je bilion = trilion. Tj od kada je bilion uopste rijec
I like to play Clash of Clans and I use http://maxclashgems.com This is why some players are so strong! (nMiGB)
jedno je utaja poreza, a drugo je savjetnik kako legalno uštediti ....
Suprugu dame omogućiti BESPLATNO ŠKOLOVANJE U BIH. Ovdje na vlasti niko ne plaća porez, A GRNE RANE, SVE PO ZAKONU što reče bivši premijer Branković ! NAštimaju si zakon ili neće da donesu zakon O DOKAZIVANJU PORIJEKLA IMOVINE I bogate se bez presedana u ljudskoj istoriji. Kakva ba nafta kakve glupsoti u odnosu na ove privilegije. Dobije i vjerska zajednica solidno za svoju šutnju a najbolje ipak prolaze ŠEFOVI granskih sindikata, uskoro će ih bit više OD ZAPOSLENIH U VANPRIVREDI ! Dok je MMFa!
ironija
Puna Bosna takvih supruznika.
.....sad bi naši dežurni moralisti udarili šuplju priču o sukobu interesa, moralnosti i sličnim liberalnim i komunjarskim glupotarijama.......
@lik55555555 .....komunjaro glupa.....muž premjerke savjetuje brite kako izbjeći plaćanje poreza, a karamarkova žena radi public relation i istraživanje tržišta za firme, a ne izvlači novac od države kao npr. zokijev brat.......
@lik55555555 ......a ti si budala koja mrzi hdz......valjda te nisu htjeli kod sebe.....
yebo bi je zagor
"1,4 biliona (eng. trillion) dolara".
da nema ove mašne na pojasu suknje bila bi savrseno odjevena.... a kako ce vladati ostaje da vidimo...vazno je da porezzasigurno redovito placa....:-))))
to je ''pojas nevinosti'' he he ...nedostaju joj štikle od 12 cm da bi bila savršeno odjevena ;-))))
@DjangoDjulaga hahahaha...moguće je...i majka 9 jugovića je imala ovakav....:-)))) a štikle od 12 cm meni nisu savrsenstvo...naprotiv....:))))
ona sigurno placa uredno porez, aha al' u k.....
blijeda kopija andje iz svabije, zeljna vlasti i bacise joj vruc krompir u ruke...