Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po sebe sigurno jeste, po gradjane je najgora. Od bezobrazluka sa zvanjem svojih korisnika po 10 puta dnevno radi minusa od 20 maraka, pa do najvisih kamata, osoblja koje laze i ostalog. Pravi okupatori-kolonizatori koji su pri tome otvoreno neugodni i bezobrazni.
ovo daje pederski lobi svom istaknutom clanu Mileru :D zaista odvratna banka, za 5 godina ce p.o.p.u.s.i.t.i. sve sto su napravili jer su ih ljudi toliko zamrzili kroz ovu krizu da je to fuj. ako nisu mogli odmoci nisu ni pomogli sigurno nikome :D
Jes ti mozda p.i.p.o. ????
@patriota ...navedeni me \"prate\" već 12 godina...nikakvih problema, osim jedne brljotine u kartičnm poslovanju...oni svoje, ja svoje i mirna bosna...
Zalosno i tuzno. Ovo je najgora banka u Bosni i Hercegovini. Njihovi uposlenici su najodvratniji. Nemaju kulture ni odgoja. Najkomplikovanija banka za dobijanje kredita. To je prava zelenaska i lihvarska banka sa svojim kamatama. Njihova je MKF Sunrise preko koje peru pare i salju svoje klijente da tamo dizu kredite po kamatnim stopama od 30 do 50%. Ako klijenti kasne bilo banci, bilo Sunriseu, imaju svoje korumpirane sudije koje placaju i koji njihove i predmete Sunrisea rjesavaju cak i za jedan radni dan.Njihova je i firma koja se bavi utjerivanjem dugova McGrath & Arthur d.o.o. Augusta Brauna 12, 71 000 Sarajevo. To su najveci kriminalci. Gori su od Gasija, Keljmendija i drugih BH kamatara, lihvara i sl. Ucjenjuju svoje klijente, prijete, otimaju. To je mafijaska organizacija, a imaju i svoje politicare, policiju i dr.drzavnu mafiju.
Kako rade, ne još dugo sigurno! Nestručni,NELJUBAZNI kadrovi samo su neke od karakteristika ove banke...