Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK, neka sem ove cifre isture i koliko je para izvučeno mimo znanja klijenata i bankarske agencije BiH, pa se saniraju štete od recesije u EU. Sem toga umjesto da se te pare vrate u privredu u BiH, BiH nad njima nema nadzora, za razliku od Srbije. Susjed čak uvjetuje i kamate na neke kredite. Naša Agencija za bankarstvo, satavljena od članova koje postavljaju banke, ne daje podatke, razumljivo. A država nevidi ili neće da vidi kriminalna dešavanja. A direktori banaka su uglavnom stranci.
Cigani. Nema gore banke. BIo klijent 10 godina i odyebao ih. Stopa kredita najveca u drzavi, spori kad trebaju izdat karticu a za normalan paket usluga dobio da placam 9,5 KM mjesecno. Te iste usluge sad drugdje placam 4 KM, dobio sam 2% manju stopu kredita i rahat sam, drze me ko malo vode na dlanu u drugoj banci.
koja je banka u pitanju prijatelju
Bolje cijepat drva i kopat cijeli dan nego dic kredit , al aj ti to budali objasni ...
Pa mogli su bar sa 10% od te cifre nekom uplatiti za lijecenje!
MAJKU VAM, A MENE ZOVETE SVAKI DAN I PITATE KAD CE BITI PLATA DA SKINETE IZNOS ZA RATU KREDITA.
A vi budale dizite kredite,glupani jedni glupi..
LIHVARI, uvijek na "dobiti".