Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najače mi je šta jedemo i čime nas truju a mi klimamo glavom. Sok od brusnice (a na deklaraciji pozadi piše brusnica učešće 0,02%) a "Eko" paradajz iz poznatog tržnog centra već mi tri godine stoji kao ukras na komodi. Dobro je što svi nemamo tri ruke što se djeca s dva nosa ne rađaju, ali doći će i to polako.
Zdravije crveno malboro nego "eko" paradajiz
svojim ocima gledao. jakna mjesecima bila 650 KM u izlogu. doslo snizenje i stavljena nova etiketa lafo snizeno sa 850 na 650. e takva su kod nas snizenja.
Kupim neke lafo brendirane patike, platim 300 maraka, nakon tri mjeseca puknu, i mozes ih baciti, nema teorije da je ono original, pljacka cista
Zene vjeruju, dovoljno.
Generalno kupujem dosta manje nego prije,ali i to sto moram kupiti dobro skeniram..Ovo je postala ludnica,sta se radi potrosacima...
I smetljiste uvozne hrane po 'ekstra' duplim cijenama gdje i politicari i prehrambeni tajkuni stvaraju drzavni haos svojom koruptivnosti koji je poceo od dodika koji sve instintucije ismijava, isprdacava se sa svim institucijama a najvise srbe koji se neslazu s njim. Sve je ovo pocelo od 'haoticara' dodika sve. Covjek digne tri prsta i svi mu se srbi klanjaju tako da ih on olako moze usmjeravat. Nacionalizam je izgovor za drzavni haosa da moze pljackaju narode.
kupiš majicu, opereš tri puta i ništa od nje, bila s pijace ili iz butika brendiranog
Od markirane robe samo kupujem obuću, ovo ostalo nije bitno, može i second hand.
Pozdrav raja,gledam Samsung A14 ili AO4s, ako neko ima iskustva pišite o njima,kako su se pokazali i ima li neka dobra akcija u blizini,unaprijed se zahvaljujem.
Ma ko su ovi pametni za tehniku? 45 dana max zakonski rok, 46.ti dan slijedi ili novi aparat ili povrat novca. I da, što ee tiče toga svaljivanja odgovornost na trgovca. Trgovac nema ništa s tim. Ne daje on garanciju već proizvođač. Proizvođač obezbjeđuje i sevis, i eventualne naloge za zamjenu ili povrat casha.
Pa ljudino ja nisam proizvod kupio od proizvodjaca vec od tebe. Ti si odgovoran za taj proizvod.
Meni je najbitnije da je kvalitetno da nemoram kupovati 10 krpica u godinu dana dovoljno je i dvije da mogu izdržati godine
pazi molim te inteligencije "trgovine varaju kupce zato sto proizvodima se smanjuje gramaza" ev nek mi neki " ekspert" objasni kako to u ducanu neko smanji pakovanje cokolade npr sa 100 na 80gr. valjda se treba teretiti proizvodjac a ne trgovina . nekad culi za srinkflaciju
Niko to ni ne radi. Rijec je o tome da cijena ostaje ista i kad je isti proizvod s manjom gramazom izlozen.
inflacija je neminovna da li bi tebi bili draze ista gramaza po skupljoj cijeni
I da, mi nismo glupi nego jednostavno nemamo izbora!
Neko vozi vw neko audi neko mercedes… stvar mogucnosti i izbora…
fazon je sto bi bosnjo vozo mercedes na snizenju
Ne kupupovati nista od strane tehnike ako nema ovlasteni servis u BiH koji nudi popravke u garancijama.
cijene prevelike za nas standard, kvalitet odron