Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je Nijemci isto nisu rekli kojih 100 civila za jednog vojnika
ne znam zasto optuzujete nijemce - njihov stav je jasan. oni ne zele da izvlace banke koje su vecinom tu da peru ruske pare. isto tako nijemci ne uvjetuju kipranima kako da se izvlace iz krize. to sto kiprani pljackaju ljude nije nesto na cemu nijemci insistiraju - niti ih je briga.
Ma "Sveti Duh", mi inspektori se uvijek oslanjamo strogo na nekretnine. To je naš glavni kapital.
Reci nam "Inspektor" jel ti i tvoja porodica više volite keš (gotovinu) ili kartice (kreditne, debitne i ostale) ???
Reci nam "Kipranin" jel više voliš keš (gotovinu) ili kartice (kreditne, debitne i ostale) ???
ne pitaj nego uzimaj
Ako mi nisu dopustili da ja danas pokupim svoje novce iz banke, hoću li moći od nekog rukovodioca banke da uzmem privremeno njegov skupocjeni putnički automobil dok ne dobijem svoje novce ?