Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zo Zo frau Adofina Zlo
Meni kartica služi samo za podizanje gotovine. Kada plaćam karticom nemam osjećaj da trošim. Apsolutno sve plaćam gotovinom
samo keš, nista kartice
Da li ste i Vi otvorili Vas DIGITALNI NOVCANIK?! Zasto ne pomoci DIGITALIZACIJI i boljoj kontroli samih Nas?! Ucinimo to VLASTITIM rukama! Pomozimo da Nasi roditelji ostanu bez posla, placajmo karticno i uzivajmo jos malo preostalog KOMFORA na Nasim raspadnutim kaucima! DIGITALIZACIJA ce nas POKOPATI, ako PAMETI ne dodjemo! I NE ZABORAVI da sve sto drzva radi, radi za NASE dobro!
ASA banka preuzima filiale