Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekrasan osjećaj je da sada iz Hrvatske kad putuješ po Europi ne moraš minjat pare i nema čekanja na šalterima. Uđeš na aerodrom i letiš do Španjolske, Italije kao do Dubrovnika ili Pule.
Ne trebate davati minuse, ući ćete i vi u EU, eurozonu i Schengen kad tad. A i već znate kako je ovo ako živite u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji itd.
Samo se vi šprdajte za Hrvatsku,a oni dobro rastu i ulažu u sve,gledajte nas,gdje smo mi,ma da bi njih dostigli,mora proći 20 godina dobrog rada naše politike..
Kolika je inflacija u BiH ? Imamo najstabilniju valutu u širem regionu, al nećemo u EU za 300 godina
Koga su oni sve primili u eu rumuniju brugaraku hrvasku🤮
Evo i tebi 🤮 🤮 🤮 🤮 , gdje god da si. Vjerojatno u Njemačkoj radiš na baušteli i pametuješ kako je tamo sve uređeno, a na Balkanu sve fuj.
Hrvatska je uvijek bila u zajednicama sa zapadom, sve do 1918., i onda opet od 2013.
Kako ljude poprimaše u tu EU na vrat na nos.
Bolje im je da ga ne uvoze, samo će opljačkat narod "prilagiđavanjem" cjena.
Heheheh. Ja drzave i ggoovana.
zar oni imaju platisno sredstvo....cuj bugarska EU....
Meni je jako drago da je u hr euro...jednostanije puno kad idem na more...dobro vecini iz bih je svejedno jel svedno idu u tursku al eto,kazem za mene..meni nije skupo
zato su ga hrvati popusili,zurilo im se
Euro je uveden u vrijeme velike inflacije, pa su se mnogi ugradili u nove cijene. Tržište će to izregulirati, jer možeš staviti cijenu koliku hoćeš, ali ako nitko ne kupuje, moraš smanjiti cijenu. Nije da ne žalimo za kunom, jer skoro da ti ne trebaju kovanice, a nema previše nula na cijenama (kuna je bila al-pari s francuskim frankom i danskom krunom).
Pametni .
Sta pametni? Bugarska je u ERM 2 programu, sto znaci da je njena valuta fiksno vezana za euro kao i nasa marka. Kad pocnete bulazniti, a pojma nemate.