Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix ba ne prodajite nam vie reklame pod vijesti! Ovaj nazovi clanak je ocito press release Sberbanke i treba da je potpisan od strane zvora a ne klix.ba. De se malo uozbiljite. ovdje svojim imenom reklamirate sve jednu firmu koja vam da petaka da objavite njihov press release.
Ljudi direktor Sberbanke došo u bosnu i prvo što je uradio kupio BMW...hadžija pravi...kažu vehabije imaju prioritet u zapošljavanju hehehehehehe
DEKRETOM ZABRANITI ZADUŽIVANJE I KAMATERENJE !
Banka koja ne izdaje Visa kartice za mene i nije banka
Majstore, malo se bolje raspitaj. Kao prvo, dok je bila Volksbank, izdavali su prvo Visa austrijske kartice, a sada su počeli sa izdavanjem svojih Visa kartica! A ne znam šta fali Master karticama...jedno te isto. Poznato u Ligi prvaka: "...za sve ostalo tu je Mastercard!" Što ti je onda toliko potrebna Visa?
Mastercard koliko mi je poznato u Sberbanci je samo kreditna, znači ako ne primam platu preko Sberbanke ne mogu ni da je imam,a Maestro ne možeš da povežeš ni sa jednim sistemom za plaćanje preko interneta