Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj bar neko poskupljenje da me promaši 😁
Nemojte ljudi ko Boga vas molim,koji idiotizam EU ,gospode spasi nas
Pa jesu li sankcije proglašene ili nisu? Moglo bi novinarstvo objaviti koje sve tvrtke (a poglavito su to američke, koliko sam uspio vidjeti) još uvijek rade u Ruskoj Federaciji.
Točno ne znam što ću ako se to desi, hajde benzin, struja, kruh ali dijamanti, ma nemojte mi to raditi.
Hahaha kako bogati naprave da nema sankcija za njihove potrebe :D, dok obican gradjanin osjeti itekako u EU
Cijena dijamanata zavisi od toga koliko ih De Bure Co. pusti u opticaj
hahahha pa ova eu tacno glupa ko kura....
sve mi uzmite al ruske dijamante ne
necu mecu dijamante....subo zlato brilijante....nit safire nit rubine....samo ona da ljubi me
Jeste, naizgled EU sebi skace u stomak, ali sve ce oni to visestruko naplatiti dok dovoljno dobro Ukrajinu osiromase, pa ce pokupovati sve sto valja po bagatelnoj cijeni. Nesto vam poznato?
Bolji su krvavi dijamanti iz Afrike. Gdje ih djeca iskopavaju i militantne grupe to organizuju pa će kasnije da se bore protiv tih grupa.
EU sama sebi skace zavrat