Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista vise ne kontam.
Kako bi tek bilo ljepo da ste vi kao novinari istrazili darknet tor itd pa nas obavjestili 2009 o BTC . Potrudite se sljedeci put malo bolje . Bio bi vam zahvalan :)
Uvijek nesto novo...izhaka nas do jaja jbg...
Razgovaraju Amerikanac, Englez i Bosanac o zaradjivanju: -Ja zaradim 2000 dolara.Potrosim 1500 dolara... A gde mi ode onih 500 dolara pojma nemam... - kaze Amerikanac. -Ja zaradim 1000 funti. Potrosim 500 funti... A gde mi ode onih 500 funti pojma nemam... -kaze Englez. -Ma ja ti zaradim nekih 85 maraka , potrosim 350 maraka, a odakle mi onih 265 maraka pojma nemam... - kaze Bosanac
Ja nisam imao BTC i opet nemam para.
evo ko zeli rudariti BTC http://www.bitcoinbalkan.com/novosti
Može li se za ove bitcoine kupiti vreća krompira na Heci i kutija Drine na trafici?!
ja imao 1 BTC Kupio za 80 i prodao za $100
Ja svoje pare,perem u ves masini na 30 stepeni
Lose radis skroz.. Bolji je ucinak na 60 i nemoj stavljati na brzo pranje.
Cudi me da nisu ranije.
Novčana jedinica koja spašava čovječanstvo od propasti, jer je broj ograničen i ne može se umnožavati bez pokrića, kao današnje valute, a vrijednost joj varira zavisno od potražnje i prodaje.
Kad bi svi koji imaju novce u bankama rekli ' dajte pare odmah '... Svijetska ekonomija bi propala, jer je sve, kao sto kazes, bez pokrica :)
Kad bi svi koji imaju novce u bankama rekli ' dajte pare odmah ', banke bi rekle 'ne moze'. Banke bi podigle stednu kamatu da ljudi stede umjesto podizu novac, i time da podignu vrijednost valute. Nebi svjetska ekonomija propala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)