Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaku zenu da vodi drzavu!!! Nebi bilo nacionalizma a posla bi bilo sigurno!!!
podrška za porodicu Bekto, svaka čast
Svaka čast za porodicu Bekto. Da im Bog da još 10x ovoliko. Pokazali su milion puta da su društveno odgovorna firma. Pomagali su bolesne, umjetnike, sportiste, razne projekte na području BpK ali i BiH. Samo naprijed. A ljubomorne duše mogu da vam...
Merisa Bekto, kcerka od ove Enise ili kako vec, zakucava na Ekonomiji.. Sta ces, para radi sve -.-
Naša zemlja se treba ponositi ovakvim ljudima i ponuditi im svaki mogući vid saradnje i pomoći. Ovo su jednostavno vizionari i ljudi koji šire ugodnu poslovnu politiku i nude ljudima zaposlenje. Još jednom - svaka čast!
Moje čestitke Enisi! Bravo za uspjeh!
Cuj nagradu dodijelila Semiha Borovac. Zena protiv koje su demonstrirali pa nakon toga zbrisala u Telecom. Smijesno ej kad ublehaski politicari dodjeljuju nagrade privatnicima koji rade.
ne znam sta bi scepo brabonjak rekao na sve ovo :)
jel i amer_c scepin brabonjak?