Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li halal kujara tu?
NjV: Katolički golman Slovačke u meču s Grčkom pustio loptu saigrača u svoju mrežu i tako Grcima donio 3 boda čime je katoličke Sekta namjestila da se "repka" papinske kolonije BiH "trijumfalno" kvalifikuje na prvenstvo "slučajno" na tzv. Crni Utorak 15.10.2016 (zbir 13) - jedan od najjačih okultnih datuma zla po toj njihovoj poremećenoj numerologiji; napominje da bi ovo moglo značiti i da se "repku" priprema kao žrtvene jarce za ritual LIKVIDACIJE npr. obaranjem aviona na putu za Brazil - a nakon što je propao pokušaj likvidacije 7 rukovodilaca obaranjem aviona prošli put na putu za Brussels (pa sad svaki ide svojim avionom), te i masakra parlamentaraca okultnog 6/6/2013 (zbirova 6/6/6); podsjeća da je pogibija Manchester Uniteda u avionu dana 06/02/1958 (zbir 13) sa 38 (11) putnika po mnogim bio ritual prinošenja žrtve za "uspješno" uskrsnuće nove Rimske imperije "EU" - pod imenom Evropska Zajednica 1/1/1958 (7) a engleski tim žrtvovan 36 (9) dana nakon: http://tiny.cc/1ekw4w
PRODAJEM KLIX CMS KOJI KORISTE+BAZA GRATIS, PONUDE NA FORUM (PM)!!
ma HACCP ili HALAL, isto mu ga dođe.. biće OK ako se pridržavaju tih principa, ali u praksi nije tako i naša agencija ima te ljude koji ocjenjuju,,, Nije to baš u praski tako, dođete u firmu nemaju ni sanitarni minimum ne znaju ni da prozori moraju iamti one mrežice za komarce recimo, ili sanitarne barijere, a tek kako su uređena sklaidšta, milina jedna.. dakle treba tu još dosta rada i rada...
moj komsja kade godse u liftu ocese od moje meme rekne halali mi
Imas li burku ?
@prud.bosnian, Samo mala korekcija. Halal proizvodi se moraju prilagoditi Eu standardima ( primjer klanje) ,a i EU proizvodi Halal certifikatu ako misle izvoziti. Tu se ne radi samo o mesu nego i masi proizvoda kao kozmetici itd.
HALAL - kad nekom nesto halalis.. cim se to pare uzimaju da bi se "halalilo" nema tu halala :S
Hehe, ma nije halal = dzaba; nego halal = dozvoljeno. Zato, kada nekom nesto poklonis, halalis = ucinis dozvoljenim. Halal proizvodi; podrzavam :)
...sta znaci "halal proizvodi"?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)