Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda su ovo i povoljni uslovi ako imaš platu od 5000 KM i više, a za sitnu buraniju koja ima platu plafon 800 KM ovo kurcu ne valja!!! Samo da mi je znati ko koga ovdje misli napraviti budalom??? Javila bi se raja na konkurs da imaju više od čegao odvojiti za ratu kredita jer već odvajaju od svojih i od usta svoje djece za onu gamad u parlamentu i još od nove godine uzmi mu još 10% od plate!!! Šta će sirotinji pare jer oni svakako ne znaju uživati u životu, oni su sretni samo kada su u dugovima do guše i kada nemaju ni za zraka!!!
Sve i da je povoljno ja ga ne bih uzeo.Pogledajte samo projekat,pa ti stanovi su rupe obicne,u 60 m2 je neko strpao jednu sobetinu,jedan sobicak i jedan hodnik koji se zove kuhinja+trpezarija.I hajde sad ti tu zivi sa 2 djece.Ili mozda ne trebamo praviti djecu??!!Majke mi sumnjam da je ovo projektovao arhitekta,mislim da je neciji mali ovo naskrabao.
Gdje se ba ne placa PDV na kupovinu prvog stana?
PDV se ne placa na kupovinu prvog stana.
Pa mogli su se lihvari barem odreci PDV-a za mlade koji prvi put kupuju nekretninu. Za dvije milje po kvadratu mladi mogu kupiti stan bilo gdje. Majku im lopovsku!
da su uslovi povoljni ne bi bilo drugog poziva jebem vam mater lopovsku
Rosulje :))) hahahaha... trebali ste graditi u Ilijašu po 1500 KM :)))
Ne placa se PDV, PDV je uracunat u ovu cijenu. Stanovi su povoljni, kvalitetne gradnje, rok otplate je povoljan... Ovo nisu socijalni stanovi, kako neko hoce da ih predstavi, a ove price o cijeni stana u Rijeci su vam vise nego smjesne.
Halo raja handre li vas to ovi majmuni?
Ne samo da su skupi do bola nego imace rangove po kojima ce se birati stanovi. Znaci pare nekih pojedinaca vise vrijede od drugih. blah ... kretenizam ... Svaka cast onom mutantu ko je skont\'o ovo
wahaha... 2000km kvadrat na dobrinji... povoljno... a 500m dalje u rs-u prave zgrade po komercijalnoj osnovi za 1600km kvadrat... jos ce nam raja poceti ici tamo i kupovati wahaha...
1700 + 17%PDV-a =1989 po m2 50m2 X 1989 =99450KM za stan od 50 kvadrata. Sta je tu povoljno?
Povoljno, nema šta. U Evropi cijena ovakvih stanova ne prelazi cijenu gradnje, a u Rijeci su socijalni stanovi ove godine nuđeni po cijeni od 750 Eura/m2. Da Bog da im djeci trebalo socijalnih stanova.
sta je ovdje povoljno. neko ce se opet naklepati para...
Bash su povoljni uslovi. Svaka cast vladi i majmunima koji sjede tamo.