Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorili gradnju? Jesu li dogovorili i javni natječaj, okolinske dozvole, bankarske garancije, provizije,...?
Ko je ovaj Rasid, mora da je neki Sandzo, vidi ga sto se raspistoljio. I sto ne ulaze kod nas u federaciju, sta ce Rasid u srpskoj republici?
ovo je strašno negativna vijest. višegradsko jezero već je načinilo mnogo štete poljoprivredi i narušilo klimu u tom području, ova brana na mrsovu podići će nivo lima za metar i poplaviti velike ravnice obradive zemlje u rudom, poplaviće naselja, kulturno-istorijsko groblje, jednostavno - uništiti život u tom kraju. gradnjom ove hidroelektrane čini se urbicid. gradnja ove hidroelektrane mora biti spriječena.
@Bosanac jos kad bi ljudi htjeli da obradjuju zemlju...pa gdje bi Srpskoj bio kraj
To znači da će i ono malo stanovništva koje živi od plodnih polja na obalama Lima morati da ide u brda ili seli sa tog prostora. Polimlje, Obrvena i Staro Rudo bi mogli prehraniti entitet kada bi se uložilo u poljoprivrednu proizvodnju.
Ako je to istina i stvarno, svaka cast, ali ako je predizborna kampanja poput aerodroma Trebinje, auto-puta isl. onda sram te bilo Milorade!
Jel se kaže od lego kocki ili od lego kocaka?