Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ostalo je 150-200 metara da spojite... ako za to nema para onda smo u ku...
E moji sugradjani, sve se kod nas za drzavu na veresiju gradi, duzni su svakom izvodjacu. Pogotovo kod lokalnih puteva, skupi narod pola pola fol opstina, s tim da se pola od naroda dobije odmah a ono od opstine ni za 2-3 godine. Samo vi radite ba bice para, e tako vam je kod nas.
U voj drzavi nikad se nista ne zavrsava na vrijeme a kad se zavrsi uvijek nesto nije u redu ili nesto fali.Na svaki rok zarsetka izgradnje potrebno je u prosjeku staviti po jednu-dvije godine viska,zavisno od velicine projekta!!!!
drzavne institucije nisu izvor para i takva ekonomija nikad ne moze funkcionisati.