Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijela EU se trenutno boji "ljevicarksih" stranaka, jer govore ono sto narod misli. Juncker je cak javno rekao da zeli vidjeti "poznata lica" u parlamentu EU?!?! Sorry, ali ovo sto danas imamo je nova forma monarhija - samo sto nisi rodjen kao aristokrata, vec kao sin ili kcer nekog mongula, bogati su iz ovih kriza izasli jos bogatiji, a siromasni gube i to malo sto imaju. I to treba da znaci kraj EURa ili EU? Zasto kraj? Mozda je pocetak nove politike u EU, politike naroda a ne EUR, jer ova ocito ne funkcionise. U Spaniji su deliberalizirali radno trziste - radnik nema nikakvih prava, moze ga poslodavac otpustiti nakon 20god onog momenta kada npr. oboli. Ali to nije donijelo nova radna mjesta, i dalje im je nezaposlenost rekordna. U Grckoj narod krepava polako. Dakle koga stiti ovaj sistem i ove mjere? Sve gradjane ili jednu saku bogatih, koji se i dalje bogate bez obzira na milione kojima egzistencija klizi iz ruku.
znaći
2015 godina ce biti godina protesta sirom eu,tu su i sankcije rusiji zbog kojih ispasta samo evropa..
Ne mora biti, ja sam mislio da je 2014 ta, ali prevario sam se. Može ovaj brod još ploviti dok ne potone, tek su otišle 4 komore, a treba da odu 6-7 da potone. Al kad potone., bit će veselo. Najgore od svega, što ćemo se ovoga sranja danas sjećati kao "zlatnih vremena" !!!
Pisao sam za proteste u eu zemljama,ne kod nas..LP
Sad ce grci poceti prodaju svojih ostrva 3 za 10km :)
Moze im Rusija pomoc
MMF je zaustavio sve pregovore i blokirao fondove dok se situacija ne izbistri. Znace se ubrzo no sikiriki