Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO ŠTO JE CIJENA NEREALNA BAREL BIO 175 DOLARA A NAFTA 2,35 KM SADA BAREL 45 DOLARA NAFTA 1,96 NIJE DA NAFTAŠI IMAJU EKSTRA PROFIT NEGO EKSTRA EKSTRA PROFIT. MOŽE IM SE KAD SU ISTOM MAFIJAŠKOM TALU SA POLITIČARIMA.
Zar je bio barel 175 dol
1litar = 1KM i sve ok :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cijena nafte je pala, afriča šljiva ne pada!!!
Sad će sve pojeftiniti .....................
Ako je cijena pala za 0,5KM onda je na rezervoaru usteda oko 20KM jer prosecan rezervoar ima 40 litara. 40 puta 0.5 je 20KM ustede.
A sta je sa onim da je kod nas sve gorivo daleko losije kvalitete od europskih??? Kako to da ja sa punim tankom u BiH mogu preci 180km manje nego kad natankam npr u CH? Zasto je tolika razlika u kvaliteti?
Nije to tolika razlika u kvalitetu nego su putevi u BiH losiji i koci se cesce i ubrzava, sporije se ide generalno i tako.
Da je dzabe ovaj nas narod bi opet kukao i srao ko foka
maserka s velikim iskustvom pruža uslugu relax masaže(sarajevo),javite se,, kontakt TELEFON 066/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
maserka s velikim iskustvom pruža uslugu relax masaže(sarajevo),javite se,, kontakt TELEFON 066/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
Ja znam samo jedno kada cuju da ce poskupiti nafta na trzistu ujutro su druge cijene , kada treba pojeftiniti kazu treba 4 dana da im odobre vlasti pa ko vam odobri preko noci ebem vam mater mafijasku ??? I , to pojeftinjuju po 10 pf 5 pf i tako dva mjeseca vec zaradili su samo tako , ima li te ebene drzave i kontrole cijena ovako nam monopol drze par onih Hifinih mutavaca zadnji spuste cijenu i opet su najskuplji nikada vise necu kod vas tociti mamcu vam ...
hoće li pojeftiniti taxi makar marka polazna umjesto marka i po
Primjer: U Švedskoj cijena goriva oko 12 SEK=2,5 KM, zakonom obavezna mjesečna plata oko 2 200 eura, Bosna i Hercegovina cijena goriva 1,9 KM=9,1 SEK a plata se zna kolika je..
Ja samo znam da su sada guzve u gradu puno vece, nego prije 3-4 mjeseca, kada je gorivo bilo skuplje, sad se isplatnije nekad voziti autom nego GRAS-om :D
Cijene osnovnih namirnica neće nikada pasti, jer je ovo zemlja korumpiranih političara, mafijaša, prevaranata, ratnih profitera, šatro patriota . . . i što je najžalosnije, jbt, glasaju ljudi za njih već 20 godina, a sami nemaju djetetu klupiti kilo voća. Neka, tako i treba . . . da Bog da nemali za hljeba !
AL KAD SKOČI VALJA UZAJMIT PA NASUT :D
Na praznom rezervoaru veća je ušteda, preko 120 KM. Nisam više kokuz, pun para i živim ko hadžija, odem na pivu, kupi se i cigara, odem u kino, najbolji mobitel, obnovi i garderobu, skupi losioni, a tek mace, vide da sam pun ko šipak. Dosta je bilo davanja gulikožama, parking 5km/h, gorivo 100 km, registracija 500km, putarine 50 km, održavanje "konja" 100 km, gume i oprema itd. Varda kokuz.
kako privodiš trebe? moraju se naći s tobom ispred ulaza ili? :D
Platim im samo gorivo što motor potroši u leru.
i vi ste se na krali para, cijena bi trebala već sad biti 1,50 KM minimum al eto uhar nam je i ovo
"Inače, prosječna cijena goriva u Bosni i Hercegovini početkom decembra ove godine iznosila je..." mislim da ste zaboravili malu "sitnicu".... nismo vise u 2014. godini...