Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Dine hađije uzeo Telekomu pola miliona klepio ušima i otišao Mtelu smrdo
Svaka vam cast. Nije ovo ba mala stvar,znajući kolika je Bh Telecom kompanija...Samo naprijed i nastavite tako!!! Ja vas redovnom posjećujem i nemam nikakvih zamjerki,a kad budem imao,biću slobodan da vam to i kažem. Pozdrav i puno sreće u daljem radu!!
Smiješni ste. Živim za dan kada ću moći vlastiti broj prebaciti na nekog drugog mobilnog provajdera, žao mi je svakog feninga koji vam ode iz mog džepa. Fiksne telefonije sam se već riješio.
\"Naši korisnici nas motiviraju da budemo bolji i da im pružamo više\" Kako vas nije stid takvo nesto reci? Zadnji ste u svakom vidu trenda, pored toga su vam cijene najvise, usluge najoskudnije i stabilnost najlabavija. Ne zelim uopste spominjati svoja iskustva sa BH-T support timom, nikad mi nije rijesen ni jedan problem.
Balijska kriminogena elita par exellence
Pravim dernek stoljeca kada vas budu privatizovali. Nadam se da cu to docekati. Vi sto crvotocina na Bosnjackom narodu!
Za trenutnu sposobnost vecine radnika, i to je previse.
za dvije godine privatizacija. biće plata 500 km
Nostradamus je rekao da ce BH Telecom propasti!
Vasi korisnici...su ogorceni na vas, i jedva cekaju da konkurencija zavrsi poslove pa da se prebace na njihove usluge..vi ste nepostena kompanija vrlo pametno pokrivena zakonom, ime uz koje se, pored imena nasih vrlih politicara, veze najvise psovki i kletvi svaki dan, svaki sat...
Jel ovo nagrada sto sa-x ne pise o njihovom kriminalu ili je nagrado sto telekom skupo placa sax-u reklamni baner ili je nagrado sto se nisu bunili kada su radnicima iskljucili mogucnost posjecivanja portala sa-x jer se po forumima ruzno pise o telecom-u???
jes odvratan ovaj osnivac portala
@David e čuj 5 familija 3500 ljudi, u je koja je to familija nebudi glup FAHRO made in AVAZ screenplay by DODIK
A ne kaže Nađa što su u zadnjoj 1/4 prošle godine izgubili 25000 korisnika? Fuj, kakva firma, drži je 5 familija i dobit tale između sebe.
Vidimo se naredne godine, koliko cete milioncica brojati, pola grada se skinulo sa telecoma, svi smo se navukli ko droga ocam ba. sad smo se navukli na josh jeftiniju i bolju drogu. KABLOVSKAAA
-Staje Telekom u prevodu , Drzavni aparat za Pljacka naroda :)))))))))))!
preko 42 slike aferim